Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Skoda, internet sitesini yenilerken Fabia ile ödül aldı

Skoda cephesinden haber var; Yeni Fabia, prestijli 2015 Yılının Otomobili ödülünü kazanırken resmi Türkiye sitesini de yeniledi. Skoda almak isteyenler ve otomobil severler bilgi ve görsellere artık daha rahat ulaşabilecekler.. Yeni tasarım diline sahip otomobilleriyle dikkat çeken Skoda, dinamizmini yenilenen internet sitesine de taşıdı. Skoda’nın yenilenen internet sitesi www.skoda.com.tr ziyaretçilerine artık çok daha dinamik ve interaktif bir deneyim/kullanım sunuyor.


İnternet sitesini de yeniledi..


Siteyi ziyaret eden kullanıcılar yeni Skoda modelleri hakkında çok daha fazla detaylı bilgiye, zengin fotoğraf ve video görüntürüleriyle ulaşabilecek. Bu siteden şehir otomobili Citigo, markanın küçük sınıftaki temsilcisi Fabia, farklı tasarımlı Roomster, dinamik tarzıyla Rapid Sedan ile Rapid Spaceback, çarpıcı Octavia ürün gamı, yetenekli SUV Yeti ve lüksün simgesi Superb modelleri hakkında çok kapsamlı bilgiler elde edilebilecek. Kullanıcılar, yenilenen internet sitesinde tüm modellerin ayrıntılı teknik özelliklerini karşılaştırabilecek ve kendilerine uygun olan modeli daha kolay seçebilecekler.





ARACINIZI ZEVKİNİZE GÖRE TASARLAYIN

Skoda’nın yeni internet sitesinin getirdiği en büyük yeniliklerden biri ise, ziyaretçilerin kendi araçlarını detaylı biçimde tasarlayabilmesi. Sitede istenilen model, istenilen renkle kombine edilebiliyor ve tercih edilen donanım seviyesiyle birleştirilebiliyor. Ardından jant seçimleriyle birlikte araç tamamlanıyor. Sonrasında ise 360 derecelik açıyla seçilen model hem içeriden hem de dışarıdan gezilebiliyor.




Görsel olarak daha keyifli ve kolay bir kullanım sunan yeni internet sitesi aynı zamanda içeriğiyle de daha zengin. Kullanıcılar, modellerin kapsamlı bilgilerinin yanı sıra araçların kullanma kılavuzundan, orijinal aksesuar seçeneklerine ve kredi fırsatlarına kadar birçok bilgiye ulaşılabiliyorlar.
Yeni Fabia’ya Prestijli Ödül


Geçtiğimiz yıl Paris Otomobil Fuarı’nda ilk kez tanıtılan yeni nesil Skoda Fabia, İngiltere’de “What Car” tarafından düzenlenen “2015 Yılının Otomobili” ödülünü kazandı. Satın alma rehberi olarak en önemli yayınların başında gelen ve internet sitesiyle referans olarak kabul edilen What Car’ın geleneksel “Yılın Otomobili” ödüllerinde, Skoda üç gururu bir arada yaşadı.




Yeni nesil Fabia, “2015 Yılının Otomobili” seçilerek en büyük ödülün sahibi olurken, “En İyi Küçük Otomobil” kategorisinde de birinci oldu. İlk kez 2000 yılında “Yılın Otomobili” seçilen Skoda Fabia, üçüncü nesliyle bu büyük ödülü ikinci kez almış oldu. Fabia, bu ödüle pratikliği, zengin donanımları ve ekonomik kullanım özellikleriyle ulaşmayı başardı.




“What Car” ödüllerinde bir başarı da, Skoda Octavia’dan geldi. Yeni nesil Octavia, “En İyi Aile Otomobili” seçilerek, markanın başarısını bir kez daha taçlandırmış oldu.

5 kapılı hatchback ve station wagon kasa tiplerine sahip olan yeni nesil Skoda Fabia, güvenlik, konfor ve eğlence sistemleriyle sınıfına yenilikçi özellikler getiriyor. Dinamik ve sportif çizgilerle tasarlanan yeni Fabia, yerini aldığı modele göre daha geniş iç mekana ve verimli motor seçeneklerine sahip. Fabia’nın ağırlığı, yenilikçi teknolojiler sayesinde hafifletilirken Euro 6 normuna sahip motorların da katkısıyla, yüzde 17’ye varan oranlarda daha az yakıt tüketimi sağlandı.




Yeni model atağı ve yatırımlarıyla kesintisiz beş yıldır rekor büyüme gerçekleştiren Skoda, 2014 yılında dünya çapında bir milyondan fazla araç satışına imza atmıştı. Gelen bu ödüller de yeni modellerin başarısını gözler önüne seriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..