Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Korna Çalma Huzurumu Çalma

 Huzur u bozma sakin ol, rahat ol..Ulaşımda yolculuk yaptığınız araç ve yol kadar ,
trafik sıkışıklığı gibi yolda olanların ve en önemlisi araç kullananların ruhsal sağlığını etkileyen korna sesleri, basit olduğu kadar  hayati derecede önemlidir.Stres yüzünden bir anlık yanlış veya düşünmeden yapılan bir hareket o araç kadar etrafındaki diğer  arabalarıda olumsuz etkileyecektir.
Bu konuda“Korna Çalma Huzurumu Çalma” adıyla yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlıyor...

Toyota, trafikte gürültü kirliliğine karşı “Korna Çalma Huzurumu Çalma”  sloganıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, trafikte gereksiz yere çalınan korna sesinin önüne geçilmesi gereken bir kirlilik ve çevre sorunu olduğunu belirterek “Bu kirliliğin önüne geçmek, toplumsal bilinci artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla uzun soluklu bir sosyal sorumluluk projesi başlatma kararı aldık” diye konuştu.



Korna sesinin fizyolojik ve psikolojik açından insan sağlığına olumsuz etkileri olduğunu da söyleyen Bozkurt şunları söyledi;


“Toyota olarak bu projeyi “Korna Çalma Huzurumu Çalma” sloganıyla başlatıyoruz. Özellikle büyük şehirlerde gereksiz şekilde çalınan her korna trafikte büyük bir gürültü oluşturup insanlar üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor. İlk etapta Toyota bayilerine gelen müşterilerimize yönelik çalışmalarda bulunarak farkındalıklarını artırmayı planlıyoruz.  Ardından toplumda rol model olan kanaat önderleri, sanatçılar, sporcular, basın mensupları ile sivil toplum kuruluşları, yerel ve mülki idareler ve ilgili bakanlıklarımızla işbirliği yapmayı da hedefliyoruz. Konuyla ilgili olarak temasa geçtiğimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projemize destek olma kararı bizi ayrıca mutlu etti. Uzun vadede de amacımız 25 milyon sürücüye iletişim çalışmalarıyla ulaşmaktır. Bu çevre kirliliğinin önüne geçerek trafikte sakin ve huzurlu bir ortam sağlamak en büyük başarımız olacaktır.” 

1 yorum:

  1. Buypasa adında çok büyük bir alışveriş sitesi açılıyormuş. Bu sitede ne ararsan var gibi bir site olacakmış. Bu sitede aradığının ürünün çok fazla çeşitleri bulunacakmış bu sayede içinize sinen ürünü alacaksınız.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..