Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

SsangYong güvenlik özellikleri ile göz dolduruyor.

 Ssang YongGüvenliği en üst düzeyde sunan Ssangyong’un, 4x2 AT pick up sınıfında lider modeli Korando Sports, ESP (Elektronik Denge Programı) kapsamında geliştirilen paket güvenlik sistemi ile oldukça dikkat çekiyor. Otomobil konforunda üretilen modelde, oldukça geniş kapsamlı ve pick up standartlarını aşan güvenlik donanımları kullanım anında farkını oldukça hissettiriyor.

Sürücünün kullanım alışkanlıklarını, direksiyon açı sensörü, tekerlek hız sensörü ve G sensöründen (aracın yatay ve düşey açısını ölçen sensör) gelen bilgilerle yorumlayan sistemi ile, aracın risk durumunu sorguluyor ve direksiyondan gelen yön komutlarına bağlı olarak gerekli gördüğü tekerleklere fren kuvveti uyguluyor. Buna ek olarak motor kontrol ünitesi de aracın torku azaltıyor ve araca maksimum yol tutuşu sağlanıyor. Tüm bu akış sürerken ise kullanıcı konforu kesinlikle etkilenmiyor. Ssangyong tarafından geliştirilen bu paket güvenlik programı standart olarak sürekli devrede olup, yolcu güvenliğini maksimum seviyede sağlıyor. İstenirse ESP sistemi konsol üzerinde bulunan bir düğme yardımıyla kapalı konuma alınabiliyor.

Modelin güvenlik donanımlarındaki çeşitlilik bununla da bitmiyor. Sistem bütünlüğünü tamamlayan HSA (Yokuş kalkış desteği), ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), ARP (Aktif Savrulma Önleme Sistemi) ve EBD (Elektronik Fren Kuvvet Dağılımı Sistemi) programları sizi tam anlamıyla koruma altına alıyor.

Tüm bu özellikler, Ssangyong Korando Sports’un 4x2 AT pick up sınıfında yakaladığı başarının temel göstergesi olarak öne çıkarken Ssangyong’un genel olarak tüm modellerinde uygulanan üç katmanlı güçlendirilmiş merdiven tipli çelik şasi yapısı ile olası kazalarda darbenin araç içerisine minimumda yansıması temel alınıyor.

Standartların üzerinde bir konfor ve dinamizm sunan Ssangyong Korando Sports, keyifli ve güvenli yolculuklar vaad ediyor.
Güney Koreli SsangYong markasının Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret yapıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..