Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Hyundai i20, artık daha akıllı ve konforlu

Türkiye'de üretilen Hyundai i20, artık konforu ve akıllı donanımlarıyla dikkat çekiyor...Yollara çıktığından beri B segmentinin en başarılı oyuncularından biri haline gelen Hyundai i20, konfor özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Hyundai Yeni i20, mevcut Elite donanım seviyesinin üzerine isteğe bağlı olarak içerisinde akıllı


 yerli i20 akıllı donanımlarla dikkat çekiyor




donanımları barından opsiyon paketiyle de satın alınabilecek. Bu yeni paketle birlikte, dijital klima, geri görüş kamerası, otomatik kararan iç dikiz aynası ve yağmur sensörü gibi üst düzey donanımlar i20’nin konforunu daha da artıracak. 

Türkiye ve Avrupa pazarında satışa sunulduğu Kasım 2014’ten bu yana yüksek satış adetlerine ulaşarak tüm dikkatlerini üzerine çeken Hyundai i20, standart versiyonda bile kapsamlı donanımlara ve ayrıntılara sahip olmasıyla öne çıkıyor. Hyundai i20’nin konforlu yapısını daha da yukarı çeken akıllı opsiyon paketi, kullanıcısına dijital klima ile sınırsız keyif verirken aynı zamanda geri görüş kamerasıyla maksimum güvenlik ve koruma sunuyor. 


Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker konuyla ilgili olarak, “Hyundai i20’nin üstün konforu ve etkileyici tasarımı sayesinde B-segmentindeki liderlik hedefimiz devam ediyor. 2015 yılının ilk 5 aylık döneminde 9 bin adetten fazla i20 satışı gerçekleştirerek iddiamızın ne denli gerçekçi olduğunu da kanıtlamış oluyoruz. Hyundai i20, baz donanım seviyesinden en üst seviyeye kadar kullanıcısına maksimum konfor, sportif bir tasarım ve üstün sürüş özellikleri sunuyor. Ayrıca müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yepyeni bir opsiyon paketi daha geliştirdik. Hyundai Yeni i20’nin artık çok daha etkileyici bir otomobil olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..