Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Mazda, fuarı bekliyor

Yeni  Mazda Koeru, Eylül'de adından sıkça bahsettirecek. Yeni konsept otomobil ilk kez Frankfurt'ta otomobilseverlerin karşısında olacak..
2015 Yılı 66. Frankfurt Uluslar Arası Otomobil Fuarı’ndaki (IAA) dünya prömiyerinde, Mazda giderek popülerleşen ve rekabetçi bir segmentte önemli bir vurgu yapan yeni crossover SUV konsepti Mazda Koeru'yu görücüye çıkaracak.
Japonca “sınırları aşmak” veya “daha ileriye gitmek” anlamına gelen Koeru, Mazda’nın büyüyen crossover SUV piyasasına girişine uygun bir isim. Bu piyasada da şirket yine mevcut standartları aşmayı ve performans, verim ve genel değer çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

Hayranlık uyandırıcı KODO-Hareketin Ruhu tasarımına sahip Koeru, eşsiz bir saygınlığın yanı sıra gücü ve bir avcının canlılığını ifade ediyor. Mazda’nın en son SKYACTIV Teknolojisi ise, Mazda'nın sürüş keyfinden ödün vermeden üstün dinamik performansı, yakıt tasarrufu ve güvenlik sunuyor.

Otomobil üreticisi, Frankfurt'ta aynı zamanda yeni nesil model serisini de sergileyecek. Öne çıkan modeller arasında yepyeni Mazda MX-5 ve aksesuarları ile bazı SKYACTIV güç aktarım organları bulunuyor. Mazda basın toplantısı, 15 Eylül günü saat 13:45'te (salon 9.0, B16) yapılacak. Frankfurt Otomobil Fuarı 17-27 Eylül tarihleri arasında halka açık olacak.

2015 IAA'da sergilenecek modeller ve teknolojiler


Dünya prömiyeri
Mazda Koeru

Satıştaki modeller
Mazda MX-5, Mazda CX-3, 2015 Mazda CX-5,
2015 Mazda6, Mazda2 & Mazda3

Teknoloji sergileri
SKYACTIV-G 2.5, SKYACTIV-D 2.2 & SKYACTIV-D 1.5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..