Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni yerli; mini bir otomobil mi, kabinli scooter mı?

Konya'da faaliyet gösteren; S.G.M.S.® Sağlık Gereçleri Makine Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi,  engelli araçların yanında akülü hafif yük taşıma araçları, golf araçları ve scooter üretiyor..Tamamen yerli sermayeyle çalışmasını sürdüren şirket tek kişilik kabinli aracıyla dikkat çekiyor. Ar-Ge çalışmalarının sonuna yaklaşıldığı araç, çok yakında yollara çıkacak..Akıcı ve modern bir tasarımla





ters açılan kapıları buluşturan araç minik bir otomobile benziyor. Sadece küçük tekerlekleri ve direksiyonuyla farklılık gösteriyor!




Firma kendini internet sitesinde şu şekilde anlatıyor;
Engelliler için araç imalatı, ticareti,tamiri ve servisi hizmetlerini kurulduğumuz 2003 yılından itibaren üstlenmektedir. İşletmemiz Konya Karatay Sanayi Bölgesi’nde yer almaktadır. Asıl üretim odağımız engelli araçları olmakla birlikte,farklı fiziksel özelliklere sahip engellilerin ihtiyaçlarına yönelik engelli araçları,sistemler ve engelli aracı modifikasyonlar yapılmaktadır.




Üretimimize konu olan tüm ürünler, üst düzey eğitimli mühendis kadromuz ve çalışanlarımız denetiminde ve en son teknolojik gelişmeler dikkate alınarak tasarlanmakta ve imal edilerek hem yurt içi hem de yurtdışındaki müşterilerimizin kullanımlarına sunulmaktadır. 






Ürünlerimiz olası tüm zor koşullar göz önünde bulundurularak test edilmekte ve kullanıcı beğenisine sunulmaktadır.Böylece müşterilerimizin ürünlerimizi uzun süreli ve sorunsuz kullandığından emin olmaktayız.
 S.G.M.S.® Sağlık Gereçleri Makine Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi;
TSE ve T.C. Sanayi Bakanlığı’ndan onaylı Her türlü Belgelere sahiptir. İmalatımız olan ürünlerin garanti süresi 2 yıldır. Aynı zamanda 10 sene süre ile geçerli ve T.C. Sanayi Bakanlığı’ndan onaylı servis yedek parça garantisi verilmekte ve bu şekilde kullanıcıların uzun süreli kullanımları sırasında yaşayabilecekleri mağduriyetlerin önüne geçilmesi hedeflenmektedir.
S.G.M.S.® Sağlık Gereçleri Makine Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi;
Fiziksel engelli kişilerin hareket ihtiyaçlarına yönelik ekipmanlar konusunda Türk halkına yüzde yüz Türk sermayesi ve Türk işgücünün ortaya çıkardığı ürünleri sunuyor olmanın haklı gururunu yaşamakta ve yaşatmaktadır.

Firmaya aşağıdaki  iletişim noktalarıyla ulaşılabiliyor..
Horozluhan Mah. 
Saraycık Sk. No:112 Selçuklu/KONYA
+90 (332) 251 00 28 
+90 (332) 251 00 32 
+90 (332) 251 05 26 – 251 05 27
info@sgms.com.tr / satis@sgms.com.tr
Fotoğraflar  http://sgms.com.tr/ adresinden alınmıştır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..