Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMW'den yeni G 310 R, C 650 Sport ve C 650 GT

 BMW motosiklettede bir ekolBMW Motosikletleri, Borusan Otomotiv tarafından, Eurasia Motobike Expo Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları’’ fuarında motosikletseverlerle buluşturuluyor..480 metrekarelik standta, güçlü ve çekici tasarım, çevik ve dinamik karakteriyle BMW G 310 R ön planda olacak. Mayıs ayında satışa sunulacak olan G 310 R, 310cc motor hacmi, 34 beygir gücü ve 28 Nm tork üretimi ile kendi segmentini de bir adım öne
taşıyacak.Ayrıca, yenilenen C 650 Sport ve C 650 GT modellerinin yanı sıra 15 farklı motosiklette 2016 model yılı renkleri ile ziyaretçilerle tanıştırılıyor..

Mevcut model yelpazesi, geniş ürün gamına sahip BMW Motorrad sürücü donanımları ve BMW Motorrad aksesuarlar ile ürünlerin denenmesine imkan tanınırken, isteyen fuardan satın alma imkanı bulacak.
 BMW motosiklettede bir ekol
BMW Motorrad’ ınglobal seyahat ve eğitim iş ortağı olan BMW Rider Academy, motosiklete yeni başlayanlar veya kendini geliştirmek isteyenler için hazırlanmış çeşitli seviyelerdeki eğitim programları,yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere hazırlanmış geniş tur programları ile fuarda yerini alıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..