Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dünyanın ilk ses komutuyla kontrol edilebilen aracı, Avrasya Boat Show'da

 yerli tasarım Dünyada bir ilk, ödüllü ve Türkiyede tasarlandı, hazırlandı.Şimdi İstanbul Yeşikköy'deki CNR Avrasya Boat Show Fuarı'nda sergileniyor..Adı; V Diamond.
Amerika'nın en prestijli organizasyonu IMA IMPACT Teknoloji Zirvesi’nde “Dünya’da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma” ödülünün sahibi Erbakan Malkoç, 12 Şubat’ta başlayan CNR Avrasya
Boat Show’a damgasını vurdu. Malkoç, fuarda sergilediği dünyanın ilk ses komutuyla kontrol edilebilen ‘V Diamond’ aracı ile lüks yatları solladı.

Karada yapılan dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, 12 Şubat’ta Yeşilköy’de kapılarını açtı. DizaynVip Group, 21 Şubat’a kadar sürecek fuarın ana fuaye alanında, “Denizdeki lükse giden yoldan, bu lüks araçlarla geçeceksiniz” mottosuyla lüks hayatın sınırlarını zorlayacak vip araçları sergiliyor. Mercedes-Benz’in vip araç dönüşümünde yetkili vanpartner şirketi olan DizaynVip Group, Türkiye’nin yakından tanığı iş insanlarının, sanatçıların, sporcuların ve hatta dünya zenginler sıralamasında ilk 10 içerisinde olan isimlerin, şeyhlerin araçlarını dönüştürüyor. CNR Avrasya Boat Show için birbirinden özel 2 vip aracıyla yer alan DizaynVip Group Başkanı Erbakan Malkoç, “Boat Show’da tüm lüks yatlar içerisinde tek vip araç sergileyen firma biziz. Fuarda, dünyanın ilk ses komutuyla kontrol edilebilen ‘V Diamond’ aracımızı sergiliyoruz. Siz daha yatınızdan inmeden verdiğiniz sesli komutla aracınız kapısını açıyor, koltuğunuzu ayarlıyor ve hatta kahvenizi bile hazır hale getiriyor.
 
Otomobil dönüşümünde dünyaya yön veren bir ülke konumuna geldik. DizaynVip olarak Türkiye’de böyle bir sektörü ortaya çıkardığımız ve ülkemizi dünyada başarıyla temsil ettiğimiz için büyük gurur duyuyoruz. Dünya devlerinin yapamadığını bir Türk olarak yapmanın mutluluğu tarif edilemez. Tasarımından yazılımına kadar dünyanın ilk ses komutuyla kontrol edilebilen aracı ‘V Diamond’ ile lüksün sınırlarını da zorladık. Lüks yatınızdan indikten sonra ya da lüks yatınıza binmeden önce lüksü karada da yaşayabiliyorsunuz.” açıklamalarında bulunuyor. Ziyaretçilerin lüks yatlardan ziyade daha çok ilgi gösterdiği “V Diamond”, 21 Şubat’a kadar CNR Avrasya Boat Show Ana Fuaye alanında meraklılarını bekliyor.

Erbakan Malkoç tarafından 1992 yılında 20 metrekare gibi küçük bir alanda araç dönüşümü için kurulan DizaynVip, bugün 20 yılı aşan tecrübesi, 10 bin m2’lik fabrikası ve 100’ün üzerinde profesyonel kadrosuyla sektörünün öncüsü bir dünya markası konumundadır. 2013’te Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi Lob’in Europe’ta “Avrupa’nın En İyi Otomobil Tasarımı Ödülü”nü kazanan Erbakan Malkoç, 2014’te ABD’nin en prestijli organizasyonu IMA IMPACT Teknoloji Zirvesi’nde “Dünya’da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma” ödülünün de sahibi olmuştur. Tasarım ve teknolojide sınırları zorlayan, üst segment ve premium marka araç sahiplerine yönelik çalışmalarıyla dünyada adını duyuran, başta ABD, Fransa, İtalya, Almanya olmak üzere 35 ülkeye ihracat yapan Erbakan Malkoç yönetimindeki, yüzde 100 Türk firması DizaynVip, tasarımlarıyla sadece Türkiye’de değil, dünyada da büyük ilgi görmektedir. Türk mühendisler ve uzman ekipler tarafından Türkiye’de üretilen özel tasarım araçlar, bürokratlardan sporculara, sanatçılardan işadamlarına dek dünyanın birçok ünlü ismi tarafından tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..