Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Güney Koreli SsangYong Fuar'da

 Yeni SsangYong geliyor Bu sene moda; XLV ve SIV-2 olacak diyor, Uzakdoğu'nun köklü markası..Güney Koreli SsangYong; SUV, MPV, Pick-up ve Crossover sınıflarında; 60 yıllık SUV tecrübesi ile 4x4 uzmanlığını konuşturuyor.SsangYong,  Rexton W, Rodius, Korando Sports ve Tivoli  modelelriyle 1-13 Mart 2016 tarihleri
arasında gerçekleştirilecek olan 86. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda otomobilseverlerin önüne çıkacak.Ayrıca Mayıs 2016’da Türkiye’de de satışa sunulması planlanan, SsangYong’un XLV modelinin de dünya prömiyeri yine Cenevre Fuarı’nda tüm ihtişamı ile yapılacak.

Yine SsangYong’un 2018 yılında satışa sunmayı hedeflediği yeni konsept aracı SIV-2’nin de fuarda tanıtımı yapılacak olup, SIV-2’nin Tivoli’den daha geniş bir hacme, 1.5 litre turbo, benzinli bir motora eşlik eden elektrikli motora, aynı zamanda lityum iyon batarya takımına eşlik eden hibrit bir üniteye sahip olması bekleniyor.

SsangYong gelecek vizyonu ile ilgili tüm bu haberler Cenevre Fuarı öncesi tüm SsangYong severleri heyecanlandırıyor.


Cenevre Otomobil Fuarı’nda(Palexpo) basın toplantısı ise, 1 Mart Salı günü 4. salonda 12:15-12:30 saatleri arasında olacaktır.

SsangYong XLV:
• XLV dış görünüş olarak sportif ve dinamik bir tasarım sunarken, Tivoli’den 279 mm daha uzun gövde yapısı ve Tivoli’nin 423 litre bagaj hacmine karşılık 720 litre bagaj hacmiyle sınıfında lider bir iç alana sahip.
• XLV, akıllı telefonunuzu araçtaki 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranına kolay entegre edebilmeyi sağlayan “smart connectivity” özelliğini kullanıcısına sunuyor olacak.
• Sürücü ve yolcu korumasını üst seviyelere taşımak üzere XLV‘de bir diz yastığı da dahil olmak üzere yedi hava yastığı bulunacak.
• XLV’de heyecan verici ve akıllı araç kavramının altını çizen, ince ama dinamik karakter çizgileri gövde boyunca ritmik bir şekilde akıyor. Önde, bir kartalın kanatlarının yayılmasını andıran ve düzgün ince bir görünüm sergileyen, radyatör ızgarası ve farları arasında bütünleşen bir tasarım mevcut.
• Aracın ön hava girişi, yan eşikler, kapı aynaları ve çevresinde altında detaylandırmalar, kırmızı kullanımı ile dinamik erkeksi görüntünün altını çizen tampon yapısı aracın karakterini yansıtıyor.
• Ayrıca XLV’de Euro 6 ile uyumlu 1.6 litre benzinli /dizel motor, 6 vitesli otomatik /manuel şanzıman, iki tekerlekten çekiş veya dört tekerlekten çekiş seçenekleriyle eşleşiyor.
 Yeni SsangYong geliyor
SsangYong SIV-2:
• SIV-2, Tivoli’den daha geniş bir iç ve dış hacme sahip olacak.
• Tivoli’den tasarım ve güvenlik olarak etkilenen SIV-2’ninde 5 koltuğa sahip olması planlanıyor.
• SIV-2’de, 1.5 litre turbo benzinli bir motora eşlik eden elektrikli motora, aynı zamanda lityum iyon batarya takımına eşlik eden hibrit bir üniteye sahip olması bekleniyor.
• Böylece daha sessiz ve verimli bir performansa ulaşılırken, egsoz emisyon değerlerinin de düşürülmesi sağlanacak.


Şahsuvaroğlu / SsangYong:
• 2007 yılından bu yana SsangYong markasının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Şahsuvaroğlu, bugün 21 adet satış noktası ve 41 adet servis noktası ile tüm ülkede 50 yıllık tecrübesiyle hizmet sunuyor. Trafikte 15.000’den fazla SsangYong marka araç bulunuyor.
• SsangYong, “%100 Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ve “%100 Yedek Parça Bulunurluğu Stratejisi”ni kendisine ilke edinmiş, 4×4 uzmanı Güney Koreli SsangYong’un SUV, MPV, Pick-Up ve şimdi de Crossover segmentinde yeralan araçları Rexton W, Rodius, Korando Sports ve Tivoli’dir.
• Ssangyong, İstanbul (Avcılar, Yenibosna, Tuzla, Maltepe), Bursa, Erzurum, Mersin, Antalya, Adana, Ankara, Tekirdağ, Trabzon ve İzmir’de bulunan modern plazalarında, “Satış”, “Servis”, “Yedek Parça” ve “İkinci El Satış Hizmeti” olarak tüm müşterilerine sunuyor.
• Türkiye Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü, Alman teknolojisi ile Güney Kore mükemmelliğini sunan Ssangyong, "Geri Alım Politikası" ile rakiplerinden ayrışıyor. Hiç bir koşul sunmadan, SsangYong alan müşterilerine, yapılan sözleşme ile 4 sene içinde araçlarını hangi dönemde hangi bedel ile geri satabileceğini garantileyerek geri alım güvencesi veriyor.
• 10.000 metrekare alana sahip yedek parça merkeziyle, 5 yıllık ihtiyaç düşünülerek oluşturulmuş yedek parça stoğu sayesinde ülkenin batısından doğusuna, uygun fiyatlarla en hızlı şekilde yedek parça temin ediyor. 60 yıllık SUV deneyimi ve %100 yedek parça bulunurluğu ile SsangYong müşterilerinin isteklerine anında cevap verebiliyor.
• SsangYong’un, ülkemizde 10 ilde toplamı 91.100 m² olmak üzere $350 milyon yatırımla 14 plaza yatırımı bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..