Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Motosikletin Kadırga'sı

Kadırga Motor,  farklı tip ve güçlerde motosiklet satan yerli bir firma.Daha önceki dönemlerde motosiklet fuarlarında  da yeralmıştı. http://www.kadirgamotor.com/ adresiyle internette yer alan marka, meğer Trabzon'da Arsin Sanayi Bölgesi'nde üretiliyormuş!Bir dönem Yamaha motosikletlerini Türkiye'de imal eden Beldeyama'nın montaj hattını alarak 2009 yılından beri Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek motosiklet üreten tesisi haline gelmiş.


 Kadırga Motor




 Ancak, internet sitesi güncel olmadığı gibi satıştaki araçların fiyat bilgisi yer almıyor.
Facebook Sayfası, 2012 yılında  kalmış!
Servis olarak Trabzon ve İstanbul'da birer servis görünürken Ankara ve İzmir de yok.İkinci elde de var olan Kadırga Motosikletlerinden ilk dönemlerde memnun olanlar olmuş, bir fazlası da memnun değil.Şikayet edenleri forumlarda ve şikayet sitelerinde görmek mümkün.



 Kadırga Motor


Hatta bazı modellerin Çinden ithal edildiği veya Türkiye de montajlandığı internet ortamında yer alırken hangi modelleri yerli ürettiği veya ne kadar yerlilik oranına sahip olduğu konusunda bir bilgi de yok.Servis ve iletişim konusunda sıkıntılar görülüyor!
Kadırga Motor'un toplam  6 modeli var;  QM250T,  KDR-250,  KD-250GY, KD-125,
VIP-100 ve ELIT-125.

Kadırga Motor, internet sitesine kendini bu şekilde anlatıyor;
KADIRGA MOTOR HAKKINDA
Kadırga Motor ticari ahlakı, dürüstlüğü, ülkemize ve insanımıza hizmeti düstur edinmiştir.
Gücünü manevi değerlerinden, ülkesinden, insanından alan şirketimiz, çalışmalarında bilimselliği ve profesyonelliği temel almaktadır.

Gücümüzü ve enerjimizi müşterilerimizin, bayilerimizin ve çalışanlarımızın güveninden alıyoruz. Bu güvene layık olmak için istikarımızı kaybetmeden tüm gücümüzle ve yüreğimizle çalışıyoruz.

Baş Isı Sanayi, 2009 yılında Koç Holding’den (BELDEYAMA) alınan YAMAHA MONTAJ HATTI ve JAPON SHİN NİPPON ROLLER TEST ünitesini Trabzon Asrin Organize Sanayi Bölgesindeki tesislerine taşıyarak motosiklet sektörüne girmiş ve sektörünü en iddalı firmaları arasında yer almıştır. Baş Isı Sanayi Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek motosiklet üreticisi konumundadır.

Kadırga Motor kullanıcılarından, bayilerinden, çalışanlarından aldığı gücü; deneyimi becerisi ve enerjisiyle birleştirerek ülkemizde milyonları motosiklet keyfiyle buluşturmayı, Kadırga markasını dünya markası yapmayı hedeflemektedir.

Satış, Servis ve Müşterilerini dürüst ve güvenilir bir iş ortamında buluşturarak, sürekli geliştirdiği teknolojisi ile ,müşteri beklentilerini karşılama odaklı, en iyi kalitede ürün ve hizmet sunmakta,pazardaki rekabetçi konumunu daima korumaktadır.


 Kadırga Motor'un ; http://www.kadirgamotor.com/ adresinde ki iletişim bilgileri şu şekilde;

KADIRGA MOTOR
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde Arsin/Trabzon
E-Posta: info@kadirgamotor.com
https://tr-tr.facebook.com/KADIRGA-MOTOR-156944897715276/
Telefon: (0462) 228 02 20 - (0462) 711 11 40
Faks: 0462 711 11 46

 Kadırga Motor ile ilgili olumlu, olumsuz yorum, deneyim ve şikayetleri aşağıdaki bağlantılardan da görmek mümkün.

(Hatırlatma;  arzu eden Kadırga Motor kullanıcılarının  ve firma yetkililerinin  bu konuda eklemek istedikleri şeyler varsa , sitemizde yer vermeye hazırız..Yorum, e posta veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz..)




http://erdembarlas.blogspot.com.tr/
http://www.motosiklet.net/forum/commuter-cup-moped/91242-kadirga-marka-motosiklet-2.html
 https://www.sikayetvar.com/otomotiv/motosiklet/kadirga-motor/servis
https://www.sikayetvar.com/otomotiv/motosiklet/servis
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?10659-KADIRGA-KD250GY&s=dab89d3b6b371ee6212417eec3da63db
 http://www.a2teker.com/haber-4025-kadirga_elitte_125_t6__scother_sikayeti.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..