Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

NGK Spark Plug Europe tarafından hazırlanan eğitim videosu, bir ateşleme bobin sisteminin nasıl kurulduğunu gösteriyor

Ateşleme ve sensör teknolojisinde önde gelen uzman şirketlerden NGKSpark Plug Europe, internette yeni bir bilgilendirme videosu sunuyor. Şirketin YouTube kanalında yer alan videoda, bir ateşleme bobin sisteminin kurulum işlemleri servis personeli için kolay anlaşılır  şekilde adım adım anlatılıyor.



 Bobin rayları olarak da bilinen ateşleme bobin sistemleri, birden fazla ateşleme bobini tek bir ünitede birleştirerek daha hızlı bir demontaja ve



Bobin rayları olarak da bilinen ateşleme bobin sistemleri, birden fazla ateşleme bobini tek bir ünitede birleştirerek daha hızlı bir demontaja ve değişime olanak veriyor. Ancak, bu tür bir ateşleme bobin sisteminin mükemmel çalışması ve uzun ömürlülüğü için kurulumunun kusursuz olarak gerçekleştirilmesi son derece önemli. Nitekim sistemin montaj sırasında bükülmemesini, hasar görmemesini ve yuvasına tam olarak oturmasını sağlamak üzere, örneğin sökme aleti ya da tork anahtarı gibi özel aletlerin kullanılması gerekir.


 Bobin rayları olarak da bilinen ateşleme bobin sistemleri, birden fazla ateşleme bobini tek bir ünitede birleştirerek daha hızlı bir demontaja ve


Bu hususlara dikkat çekmek ve servislere pratik destek sunmak amacıyla, ateşleme ve sensör uzmanı NGK Spark Plug Europe yeni bir eğitim videosu hazırlayıp www.youtube.com/ngksparkplugeurope adresindeki NGK YouTube kanalına yükledi.
 Bu video, NGK tarafından General Motors için geliştirilen U6001 ateşleme
bobin sistemi örneğinde komple sökme ve takma işlemini bir Opel Ecotec motoru üzerinde gösteriyor. Video faklı dillerde hazırlandı.
NGK Spark Plug Europe’un kanalında bu klibin yanı sıra, örneğin bakım-onarım, ürünler ve motor sporları konulu çok sayıda başka video yer alıyor.

NGK hakkında: NGK, bujilerin, kızdırma bujilerinin ve lambda sensörlerinin dünya çapında lider tedarikçisidir. Dünyanın dört bir yanında fabrikaları ve satış temsilcilikleri bulunan şirket, 13 bin çalışanıyla yılda yakl. 2,7 milyar Avro ciro elde etmektedir. Tüm kıtalarda yerleşik olan NGK’nın 43 bağlı ortaklığı, 24 üretim tesisi ve beş teknoloji merkezi bulunmaktadır.ı ortaklığı, 24 üretim tesisi ve beş teknoloji merkezi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..