Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otometre okuyucuları Garajyeri.com üzerinden yapacağı kiralamalarda günlük 10 TL indirim kazanıyor.

 Garajyeri işinize yarayacakGarajyeri ve Otometre işbirliği sayesinde, Otometre okuyucuları Garajyeri.com üzerinden yapacağı kiralamalarda günlük 10 TL indirim kazanıyor.**
Kişiden kişiye araç kiralama platformu olan Garajyeri.com, Türkiye’nin araç kiralama alışkanlıklarını değiştiriyor. Garajyeri, günün yüzde 95’inde boş duran kişisel araçların, ihtiyaç duyan
kişiler tarafından kullanılmasının yolunu açıyor. Araç̧ sahiplerine ekstra gelir sağlarken, saatlik ve günlük, hatta uzun dönem araç̧ kiralamak isteyenlere de ekonomik bir seçenek vadediyor. Üstelik anlık ihtiyaçlardan hareket edecek kullanıcıları için, android ve ios mobil uygulamalarıyla lokasyon tabanlı bir çözüm sunuyor.

Garajyeri araç kiralamalarında en büyük sorunlardan biri olan senet imzalama, çift kredi kartı zorunluluğu gibi pek çok şartı ortadan kaldırırken, vale hizmeti sayesinde aracı kapıya teslim ediyor. Araç sahipleri içinde kasko güvencesi, araç takip sistemi, ücretsiz bakım, kişiye özel araç sorumlusu ve profesyonel fotoğrafçı hizmeti gibi pek çok ayrıcalık sunuyor.
 Garajyeri işinize yarayacak
Otometre farkı ile 10 TL’lik indirimli kiralama kodunun sana gönderilmesi için yapman gereken tek şey info@garajyeri.com adresine “Otometre” başlığı ile mail göndermek. Sonrasında Garajyeri ekibinin sana verdiği indirim kodu ile kiralama isteği göndererek indirimden faydalanabilirsin.
**Otometre.com takipçileri,  kiralamalarda günlük  10 TL'lik indirimden ilk 3 gün  boyunca yararlanabiliyor.

 Otometre okuyucuları Garajyeri.com üzerinden yapacağı kiralamalarda günlük 10 TL indirim kazanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..