Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Hyudai i30, Paris'i bekliyor

 yeni i30 C sınıfının en başarılı otomobillerinden Hyundai i30 'un yenilenmiş halyle  ilk fotoğrafları ortaya çıktı.Kalitesi ve modernliğiyle  iddialı olan araç, Ekim ayında yapılacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda (Paris Motor Show) dünya lansmanını gerçekleştirecek.Avrupa'da geliştirilen otomobil, güvenlik ve mobil çözümleriyle öncüsünün çizgisini daha ileriye taşıyacak.

 yeni hyundai
Hyundai Motor Grubu Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, yenilenen otomobille ilgili olarak, ”Herkese hitap eden yepyeni bir otomobil üretmek adına sadece müşteri odaklı yaklaşmadık. Çok daha geniş bir yelpazede, çeşitli beğenileri ve görüşleri olan insanlar üzerinde durarak bu iddialı modelimizi gün yüzüne çıkardık. Tasarım dili tamamen doğal olan ve akıcı çizgilere yer verdiğimiz Yeni i30, zarif gövdesiyle Hyundai dizayn felsefesini de bambaşka bir boyuta taşıyor. Yepyeni basamaklı ızgarası sayesinde bu değişimi vurgulamak istiyoruz” dedi.
Hyundai Motor Grubu Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, yenilenen otomobille ilgili olarak, ”Herkese hitap eden yepyeni bir otomobil üretmek adına sadece müşteri odaklı yaklaşmadık. Çok daha geniş bir yelpazede, çeşitli beğenileri ve görüşleri olan insanlar üzerinde durarak bu iddialı modelimizi gün yüzüne çıkardık. Tasarım dili tamamen doğal olan ve akıcı çizgilere yer verdiğimiz Yeni i30, zarif gövdesiyle Hyundai dizayn felsefesini de bambaşka bir boyuta taşıyor. Yepyeni basamaklı ızgarası sayesinde bu değişimi vurgulamak istiyoruz” dedi
.
Hyundai Yeni i30, üstün güvenlik, mobil çözümler ve konfor anlamında marka adına yepyeni bir dönemin başladığını temsil edecek. Yüksek kalite hissi, üstün donanımlar, etkin ve dinamik güç üniteleri ve aktarma organlarıyla öne çıkacak.
 yeni i30
 Genel hatlar korunurken detaylarda farklılıklar dikkat çekiyor.Aracın arkası ön taraftan daha çok değişem uğramış, fotoğraflara göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..