Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni bir araç; Raptor.Best Grup'tan

Raptor, deyince aklımıza ABD'nin F-22 Raptor uçakları geliyor. Yerli Raptor ise taşıdığı personeli; mayın, silah ve diğer tehlikelere karşı koruyan, yeri geldiğinde ambulans gibi farklı amaçlara da hizmet edebilen bir araç.Ankara'da bulunan Best Grup Savunma Sanayi Ltd. Şti tarafından geliştirilen ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) tarafından Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM) ihtiyacı olan zırhlı kamyonet ve binek araçları ihtiyacı için teklif edilen bir araç. yeni yerlinin adı Raptor.


 yeni yerlinin adı Raptor.




Best Grup kendini ve Raptor'u,
http://www.best-grup.com/ adlı internet sitesinde şöyle anlatıyor;





Son teknoloji balistik koruması, tüm zorlu koşullara dayanıklı bir araç olan Raptor, araç personellerini mayın, silah ve kazalardan korurken iç tasarımıyla da bir çok imkanı sağlıyor.

Raptor, özel tasarımı ile personellerini taşırken olaylara anında müdahale edip, yolcularını korumak için hızlı bir şekilde ambulans konfigürasyonuna geçiş yapabilmektedir.

Best Grup güvenlir ve uzman kadrosuyla kişi ve kurumlarca ihtiyaç duyulan güvenlik ve savunma konularında kaliteli çözümler üreterek, can güvenliğinin lüks değil ihtiyaç olduğunu düşünen herkese destek vermektedir.Best Grup ana konusu sivil veya resmi araçların zırhlanması ve zırhlı kulübe olmak üzere savunma ve güvenlik amacıyla kullanılan birçok ürünün üretimini, ithalatını ve ihracatını yapmaktadır. Best Grup, Ankara’da 5000m2’lik tesislerinde, profesyonel üretim ve AR-GE personeli ile Dünya standartlarında zırh teknolojileri üretimi yapmaktadır.





Can güvenliğinin bir lüks değil ihtiyaç olduğu ilkesini benimseyen Best Grup; gerek sivil gerekse askeri amaçlar doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine farklı seçenekler sunarak, teknolojiyi ithal eden bir kurum değil üreten bir kurum olma konumuna gelmiştir.





Çağın gereksinimlerine daima uyum sağlayan teknolojileri kullanarak üretim yapan Best Grup, meslek etiğine uygun müşteri odaklı ve kaliteli hizmet anlayışı ile güvenlik sektöründe lider kuruluşlar arasında süreklilik sağlamak; yurt dışı pazarında ürün ve hizmetleri ile yer alarak; Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kuruluşları ile stratejik iş ortaklıkları geliştirmektedir.





Araç, basit ama tam bir görev aracı olarak dikkat çekiyor.Teknik özellikler hakkında bir bilginin görülmediği internet sitesinde, araçla ilgili fotoğraflar yer alıyor.Muhtemelen altyapı Toyota Hilux veya Ford gibi bir markaya ait olabilir.Raptor'un teklif verdiği ihale de Best Grup'tan başka Anadolu Isuzu, BMC, ürettiği TOMA'larla dikkat çeken Katmerciler ve Nurol'da yer alıyor.
Kaynak
www.best-grup.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..