Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

4x4, 6x6 ve 8x8 de uzman; Sağlamlar Ağır Sanayi

Trabzon'da Sağlamlar Ağır Sanayi firması, 4x4, 
6x6 ve 8x8 gibi çok çekerli diferansiyeller üretiyor.Bu diferansiyelleri de farklı marka ve model araçlara başarıyla uygulayan firma,ayrıca yerli kamyon ve tekerlekli  zırhlı araç projesi üzerinde çalışıyor.



 Sağlam Ağır Sanayi, yerli araç üretecek




 Sağlamlar Ağır Sanayi, 2.5 tondan 80 tona kadar ağırlık taşıyan araçların 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4 gibi yürüyüş düzenlerini  8x8, 6x6 ve 4x4 özelliklerine çeviriyor.N2 sınıfındaki araçların aktarma organları değiştirilirken taşıma kapasitesi de arttırılıyor.Bu sayede  araç daha az sorun çıkarıyor, daha fazla yük taşıyor,  daha az yakıt harcıyor..



 Sağlam Ağır Sanayi, yerli araç üretecek



1965 yılında kurulan Sağlamlar, özellikle ambulansları kış ve arazi şartlarda daha faydalı olabilmesi için 4x4 hale çeviriyor. Bir çok belediyeye ve kuruma bu konuda araçlarda değişim gerçekleştirilmiş.


Dönüştürülen araçlar arasında; Iveco Daily, Ford Cargo, Iveco Eurocargo, Mercedes Benz Atego, Mitsubishi Canter, Mercedes Benz Sprinter ve Isuzu NPR bulunuyor..
Diferansiyel konusunun dışında fren sistemlerinde şirketin çalışma alanları arasında görülüyor.Sağlamlar Ağır Sanayi, modern  çizgilere sahip  kamyon  ve zırhlı askeri araçlarda üretmek istiyor.




Sağlamlar Ağır Sanayi, Büyük Sanayi Sitesi 6. Blok, No 3 Değirmendere Trabzon adresinde faaliyet gösteriyor.





Kaynaklar;
 http://www.saglamlarsanayi.com/
 http://www.saglamlarsanayi.com/Saglamlar_Sanayi.pdf
 http://otorama.blogspot.com.tr/2012/01/kobi-8x8-ve-etf.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..