Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni BMW G 310 GS

 Yeni BMW GS Sağlam otomobilleriyle olduğu kadar kaliteli motosikletleriyle de bilinen BMW,  enduro sınıfında küçük hacimli G 310 GS modelini sunuyor.GS deyince, hemen akla Galatasaray geliyor ama motosiklet kategorisinde bir BMW ile karşı karşıya olduğunuz anlamı ortaya çıkıyor!
Arazide güçlü yanlarıyla verimli olan yeni BMW G 310 GS
kent içinde de atak ve canlı olmasıyla dikkat çekiyor.




Tipik  BMW GS serisi motosikletlerin karaktersitik unsurlarını barındıran yeni motosiklet, tek silindirli sıvı soğutmalı, 4 sübaplı, çift egzantrikli, ve elektronik yakıt enjeksiyonlu 313 cc'lik bir motorla yürüyor.

BMW,  otomobil ve SUV modeleriyle beraber motosikletleriyle de sevilen bir marka

Yeni BMW G 310 GS'de iki kanallı ABS sistemi bulunuyor. İstendiğinde bir tuş ile sistem devreden çıkarılabiliyor.




Dijital ekrandan bir çok bilgi rahatlıkla takip edilirken konforlu ve kompakt yapısıyla kısa aks mesafesi, yüksek ön çamurluk,  19 inç ön ve 17 inç arka tekerlekleri ve yüksek süspansiyonları bir araya gtirerek sınıfına hareket getiren G 310 GS çok yönlülüğüyle rakiplerine meydan okuyor.

34 beygir gücündeki BMW markalı  motor,180 derece ters yerleştirilerek daha rahat hava alması sağlanmış.EU 4 normlarına uygun G 310 GS;  100 km de 3.33 litre yakıt tüketirken azami hız ise 143 km/s  olarak belirlenmiş.


 Yeni BMW GS



Yeni G310 GS; 2.075 mm uzunluğuyla, 880 mm aynasız ,  835 mm standart koltuk yüksekliğiyle,  169.5 / 175.5 kg ağırlığıyla ve 11 litre yakıt deposuyla sürücüsününe hizmet veren  sportif bir araç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..