Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Rolls Royce Motor Cars, marka kullanımı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Dünyaca ünlü lüks otomobil markası Rolls Royce'u bilmeyen yoktur.1904'te a temeli atılan firma ilk yıllarda imal ettiği otomobillere uçak motorunuda ekledi.1931 yılında ise  ünlü İngiliz otomobil markalarından Bentley,  RR'a katıldı.İlk kez, Wright Kardeşler'e uçak motoru üretmeye başlayan firma, uzun yıllar farklı uçak firmalarına motor hazırlarken  1971 yılında uçak motoru imal eden bölüm İngiltere tarafından satın alındı.Ancak iki firma, o yıllardan beri  aynı markayı ve logoyu kulllanmaya  devam ediyor; 




Rolls Royce Limited (PLC) ve Rolls Royce Motor Cars.
Rolls Royce Motors; 1998 yılında Bentley markasını Volkswagen'e 
satarken RR markasının sahibide BMW oldu.

Havacılık, güç ve savunma alanında üretim yapan Rolls Royce PLC ile  ilgili olarak otomobil imal eden Rolls Royce Motor Cars; marka kullanımyla ilgili bir duyuru yayınladı..


BU AÇIKLAMA ROLLS-ROYCE MOTOR CARS TARAFINDAN ROLLS-ROYCE PLC DUYURUSUYLA İLE İLGİLİ YAPILMIŞTIR
Goodwood
Rolls-Royce Motor Cars, Rolls-Royce plc hiç bir bağı olmayan tamamen farklı firmalardır.
Rolls-Royce Motor Cars tamamı BMW Gruba aittir.
Rolls-Royce Motor Cars, Rolls-Royce plc’nin sözde rüşvet ve yasal mutabakatı ile hiç bir ilişiği yoktur.
Rolls-Royce Motor Cars, 113 yıllık tarihinde ikinci en yüksek satış zirvesine ulaşmıştır.
Rolls‑Royce plc hakkında dünyada bazı basın organlarında çıkan kafa karıştırıcı ve yanlış haberler ile ilgili Rolls-Royce Motor Cars bu açıklamayı yayınlamıştır.
Rolls-Royce Motor Cars ve “uçak, gemi ve karasal güç ünitelerin üreticisi olan Rolls‑Royce plc” tamamen ayrı firmalardır. Rolls-Royce Motor Cars tamamı Münih merkezli BMW Gruba aittir ve Birleşik Krallık’ta West Sussex kentinde Goodwood yerleşkesinde faaliyet göstermektedir. 1 Ocak 2003’te yeni global üretim tesislerinde faaliyete başlamıştır.

Rolls-Royce Motor Cars dünyanın en lüks otomobilleri olan Phantom, Ghost, Wraith ve Dawn modellerin üretim ve satışını yapmaktadır. Bağımsız bir firma olarak, Rolls-Royce Motor Cars
Rolls-Royce plc’in Birleşik Krallık, ABD ve Brezilya’da yetkililerle gündeme gelen sözde rüşvet haberi ve yasal anlaşmalar ile hiç bir ilişiği yoktur.
Rolls-Royce Motor Cars kuruluşunun 113 üncü yılında, 2015’e göre %6’lık bir büyüme ile ikinci en çok yıllık satış başarısını gerçekleştirmiştir.
2016 yılında, dünya lüks ürünler pazarında yaşanan zorluklara rağmen, 4011 araba 50’den fazla ülkede müşterilere teslim edilmiş ve markanın gücü ve kalıcılığı teyit edilmiştir.
Not:
Biildirmek isteriz ki; Rolls-Royce motor cars görselleri, siyah ve gümüş rengi “Çift R” logo, “Uçan Leydi”
Pantheon Gril ve diğer ilgili dizaynlar Rolls-Royce motor cars ve markasının parçasıdır.
Güç Sistemleri şirketi olan Rolls-Royce plc hakkında gündeme gelen haberlerde bu görsellerin kullanımı yanıltıcı olmakta ve karmaşa yaratmaktadır.

1 yorum:

  1. Rolls-Royce dünyanın en iyi otomobillerinden biridir. Rolls-Royce ve Bentley bambaşka bir dünyanın otomobilleri. Rolls-Royce ve Bentley'i BMW ve Mercedes'le kıyaslayanlara sadece gülüyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..