Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Twingo Nail Polish!!!

Renault'dan şaşırtıcı yeni bir ürün!Renault'dan, küçük karoser çiziklerine de dokunabilecek yeni bir oje boyası.Dört Twingo gövde rengiyle eşleşecek şekilde renk seçenekleri seçilebilir.Twingo, pratik, canlı ve neşeli doğasının yanı sıra, şehir merkezini keşfetmek isteyen ancak modaya ve görünümüne de özen gösteren aktif bayan sürücüler için ideal bir seçim.




Bu yeni ve çok renkli ürünler, Renault Twingo'dan ilham alıyor ve Renault'nun klasik stilini artık araç sahiplerinin günlük kullandığı aksesuarlarda görmek mümkün.








Renault, tasarımcı kozmetik uzmanı De Blangy ile ( orijinal aksesuar): Twingo Nail Polish'i tanıttı. Twingo için mevcut olan popüler Dragée Blue, Flamme Red, Etoilé Black ve Eclair Sarı kaplamalarıyla eşleşen dört ton seçeneği sayesinde bu tırnak sahiplerinin arabalarının rengiyle koordine etmesine olanak tanır.

Ancak, Twingo Nail Polish sadece parmak tırnaklarını süslemekten fazlasını yapıyor ...





Motorlu araçların küçük çizik ve çiziklerin oluşma riskini her zaman var. Mutlu bir şekilde, bu yeni tırnak cilası, tek bir fırça darbesiyle vücuda giren kullanışlı bir çözüm oluyor.






Twingo Nail Polish, bayan sürücülerin hayatlarını kolaylaştıran ve süsleyen bir yenilik..

Twingo Nail Polish (€ 8.90), 12 Haziran tarihinden itibaren Atölye Renault eShop'tan satın alınabilir ( http://shop.atelier.renault.com/en/ ).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..