Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lüks Hibritte Yeni Bir Model; Lexus CT 200H

Hibrit otomobilde en geniş model serilerine sahip Lexus'ün yeni modeli  CT 200h  artık Türkiye yollarında..Gezegenimizin ilk kompakt lüks hibrit otomobili olan CT 200h, Lexus'ün kendine has tasarımının yanında sürüş özelikleri ve teknolojileriyle dikkat çekiyor.




Hem benzinli hem de elektrikli motora sahip CT,  az yakıt tüketimiyle  sportif sürüşü bir arada sunuyor. 1798 cc hacimli benzinli motor 136 beygir ve 142 Nm tork üretiyor. Sadece 82 g/km CO2 emisyonuna sahip CT’nin yakıt tüketimi de 100 km’de 4.1 lt olarak dikkat çekiyor. Lexus’un CT modeli, istendiğinde Elektrikli Araç (EV) modunda yakıt tüketmeden sıfır emisyonla da kullanılabiliyor.




Bu lüks aslan parçasının fiyatıysa 59 bin 466 TL’ye varan ÖTV teşvik avantajıyla Türkiye yollarında 158 bin 600 Lira'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlk model LS'den son model RX'e, Lexus; fonksiyonellikle lüksü birleştirdi






Her Lexus Modelinin Hibrit Versiyonu Var
2016'dan itibaren modelleri ve sunduğu ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile Türkiye pazarında yerini alan Lexus, tüm modellerinin hibrit versiyonunu sunarak farkını ortaya koymaya devam ediyor. Lexus, CT ile birlikte LS, RC, GS, IS, RX ve NX’in hibrit versiyonlarını da Türkiye pazarına sunarak her modelinin bir hibrit versiyonunu da Türk tüketicisiyle buluşturuyor. 

Toyota, Suzuki'yi mi alıyor?






Volkswagen, Toyota derken aradan Renault - Nissan - Mitsubishi üçlüsü liderliğe yükseldi!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..