Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Fiat Linea!

130 beygirlik Linea'nın motor hacmi 1.8 litre.
Türkiye, Arjantin ve Hindistan gibi ülkelerde satılan Linea, hesaplı fiyatıyla, ekonomik motorları ve geniş bagaj hacmiyle ilgi görmeye devam ediyor.Bursa'da da üretilen Fiat Linea'yı,  2017 model Tofaş Şahin olarakta adlandıranlarda var.Ancak efsane Şahin ve Doğan'a göre kuşkusuz daha teknolojik ve az yakıt harcıyor.





Multimedya sistemi, navigasyonu,17 inç alaşımlı jantlar, Dualogic şanzıman, ABS, EBD  ve Cruise Control gibi teknolojik özellikleriyle dikkat çeken Fiat Linea, güncel modelden küçük detaylarla ayrılıyor.Özellikle; jantlarıyla  tampon altında yer alan sis lambaları ve kromajlı hatlar daha akıcı  görünüyor.






130 beygire sahip bu Linea, şu an itibarıyla en çekici, en güçlü en yeni Fiat Linea olarak,
 bir Güney Amerika ülkesi olan Arjantin'de satılıyor. 


Türkiye'nin en çok satan otomobil modelleri;

 Egea, Corolla, Passat


Brezilya'da 150 beygirlik 1.4 T-jet motorlu bir versiyon bir dönem imal edilmiş.Aynı motor Fiat Grande Punto Abarth modelinde de yer almış.






Essence ve Absolute olarak iki donanıma sahip. Ayrıca araçta iki hava yastığı standart olurken isteğe göre 6 hava yastığıyla beraber alınıyor.






Türkiye'de güncel modeliyle satılan Linea, 8000 -10 000 bantlarında yer alırsa 2018 yılında da üretilebilir görünüyor.


Volkswagen ve Fiat, o markaları satacak mı?








Linea, Brezilya'da artık satılmıyor, Arjantin, Şili, Hindistan gibi ülkelerde  satışı devam ediyor.Şili'nin resmi Fiat sitesinde Türk plakalı Linea^ya da yer verilmiş.





Fiat Palio ve Punto'nun Yerine Yeni Argo


Arjantin'de 1.8 litre benzinli 130 beygir,






Şili'de 1.4 litre benzinli i (Fire) 77 beygir,

Türkiye'de 1.3 litre dizel (Multijet) 95 beygir, 1.4 litre benzinli (Fire) 77 beygir,

Hindistan'da 1.3 litre dizel (multijet) 93 beygir, 1.4 litre (Fire, T-jet) 77 ve 125 beygir olarak satışa sunuluyor.Hindistan'da ilk Line; Linea Classic satılıyor.







Tofaş, Fiat ve Dodge; Çinli olur mu?

6 yorum:

  1. Bildiğim kadarıyla Fiat Linea'nın yerine Argo sedan gelecek ve büyük ihtimalle Türkiye'de üretilecek ve Linea'nın yerini alacak. Fiat Argo sedanla Linea ile yakaladığı başarıyı Argo sedanla sürdürecek ve istediği başarıyı yakalayacaktır

    YanıtlaSil
  2. Linea,ekonomik bir seçenek.talep gördükçe üretilir. Argo Sedan ise yeni bir kan olarak gelirse iyi iş yapar..

    YanıtlaSil
  3. Yılmaz bey Argo sedan Linea'dan daha geniş bir araç olacak eğer taslaktaki gibi üretilirse. Argo sedan gelirse Linea'dan daha iyi iş yapar doğru fiyatlandırmayla. Fiat'ı ülkemizde halkımız fiyatı uygun olduğu için alıyor zaten yoksa başka bir nedeni yok. Güncel Argo'dan Palio'nun yerine gelmişti Argo sedan da büyük ihtimalle Linea'nın yerine gelecek

    YanıtlaSil
  4. Fiat, reklam ve maliyet unsurlarını iyi kullanıyor..Linea'wnın yerini Argo sedan alabilir..

    YanıtlaSil
  5. Yılmaz bey Fiat yerli modellerden bunu çok iyi başarıyor ancak ithal modellerde aynı başarıyı yakalayamıyor. Aynı şey Ford ve Hyundai içinde geçerli. Reklam, satış ve pazarlama konusunda ithal modellerinde bekledikleri başarının çok gerisinde kalıyorlar. Fiat, Ford, Hyundai yerli modellerinde gösterdikleri önemi ithal modellerine de göstermeli diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  6. Aslında bir yandan yerlilik oranı tartışmalı olan yine de ülkemiz iinsanına iş imkanı sağlayan bu araçların fazla satılması daha iyi bence!Sağlamlığı da ithalden az olmaması şartıyla.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..