Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Hollandalı VDL Bus'tan MidCity Electric

VDL Bus & Coach, MidCity Electric  modeliyle çevreci araçlarını geliştirmeye devam ediyor.Avrupa'nın en büyük otobüs imalatçılarından olan markanın portföyünde artık minibüs ve midibüslerde var.
 VDL MidCity Electric, küçük ölçekli yolcu taşıma ihtiyacını karşılarken VDL Citea adlı elektrikli otobüsün teknolojisinden de faydalanıyor.





92 adetten fazla imal edilen elektrikli Citea, 3 milyon  kilometreden fazla da yol yaptı.Ve bu konuda Avrupa lideri.Hollanda ve Belçika üretim yapan firma araçların yanında şarj istasyonu kurulumu ve sistemlerin sorumluluğunu da üstüne alıyor.





VDL MidCity Electric

VDL Bus &  Coach, sıfır emisyonlu toplu taşıma araçlarına geçiş sırasında kullanıcının- işletmenin istek ve ihtiyaçlarını karşılayan her türlü durum için  çözümler sunmak amacıyla i MidCity Electric'i geliştirmektedir. 8 metrelik uzunluğa sahip olan bu tamamen elektrikli minibüs, sadece şehir merkezlerini emisyonsuz hale getirmek için ideal bir seçim değil, aynı zamanda seyrek nüfuslu alanlardaki taşımacılık için de idealdir. Otobüs, normal yolcular ve tekerlekli sandalye kullananlar için kolay erişim sağlayan alçaltılmış bir zemine sahiptir. Buna ek olarak, tekerlek tabanı uzantısı, koltuk tipinde ve sayısında büyük esneklik sağlar. MidCity Electric, 220 km'ye kadar bir hareket yarıçapına sahip 87 kWh'lik bir pile sahiptir. VDL Bus & Coach, 2018 yılı boyunca bu yeni elektrik modelini tanıtacak.





Midibüs ve minibüs modellerinde Mercedes  Benz Sprinter üzerine çalışan VDL Bus, elektrikli minibüs modelinde kendi markasını kullanmış.Euro 6 normlarına uygun motorlarla satışını yaptığı araçlarda ise Mercedes Benz amblemini zaten kullanıyor.


Mercedes Benz Sprinter; Crafter, Next ve benzerleri


VDL Bus güncel olarak; DAF motorlu Futura seyahat otobüsleri,
 Cummins, FPT (Iveco) motorlu ve Siemens elektrik motorlu Citea kentiçi otobüsleri,
(ağırlıklı olarak) Mercedes Benz Sprinter ve Volkswagen Crafter şasilerinde MidCity ve MidEuro minibüs ve midibüslerini imal ediyor.


Freightliner Sprinter İstanbul'da



Markanın; mini, midibüs  ve  tüm araçları 2001/85 / AB sayılı Direktifini gerekliliklerini karşılıyor.MidCity ve MidEuro modelelrinde, en az 70 cm'lik bir dingil tabanını genişletme imkanı,  farklı  uzunluklarda 8.4 metre ye kadar bir araç sunabiliyor. Bu dönüşüm, Avrupa Tip Onayı (EC / 2007-46) gerekliliklerini karşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..