Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC testte

BMC'nin yeni aracı testlere devam ediyor.Amazon, Vuran, Procity TR ve Neocity'den sonra Profesyonel'in yerine geçecek olan araçla yenilenme süreci devam ediyor..






Yeni BMC Çekici





BMC'nin yeni aracıyla ilgili gelişmeleri aşağıdaki bağlantılardan takip edebilirsiniz..

Kaynak; Ali Uygun / Magazinulasim.com

9 yorum:

  1. Dene dene ömrümüz bitiyor :D Bir an önce piyasaya sürseler keşke :D Deneme aracı scania benzeri olan. O da güzeldi zaten. Umarım bir an önce üretirler. 2017'ye yetişmeyecek umudumuz 2018. :D

    YanıtlaSil
  2. Bu dizi film bitmez! :)
    Bu sefer olacak galiba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir zahmet olsun artık. Adamlar her seferinde tasarımı değişik çekiciyi deniyorlar. Çekici piyasaya çıktığında bütün çekiciler elektrikli olacak diye korkuyorum :D

      Sil
  3. Evet , elektrikli çekiciler yakında, bu kez elektriklinin arkasından koşulacak gibi.Katılıyorum.Ancak her türlü kara taşıtı ve savunma aracı için altyapı, iş gücü , tasarım gibi konulardada çalıştıklarını söylüyorlar..

    YanıtlaSil
  4. Yeni başka neler geliştiriyorlar haberiniz var mı?

    YanıtlaSil
  5. Bir savunma dergisindeki bir yazıda; savunma alanında ağırlık gözüküyor ama sivil araçlarda da çalışılıyor deniyor.6x6, 8x8 savunma araçları (FNSS Pars gibi), tank taşıyıcı araç, EGM'ni talebi olan V tabanlı bir araç, jandarma için zırhlı bir taktik tekerlekli araç, paletli araçlar, füze taşıyıcı araçlar.. Zaten firmanın çalışma alanları olarak her türlü sivil kara aracıi savunma aracıi motor, traktör, ticari, otomobil, hatta iş makinesi görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. BMC; Karasu'da yerli otomobilden tanka, dozerden traktöre bir çok araç üretecek
    http://www.otometre.com/2016/01/bmc-karasuda-yerli-otomobilden.html

    YanıtlaSil
  7. BMC elektrikli araç geliştirme çalışmaları da yapıyor mu?

    YanıtlaSil
  8. Daha önce yerli otomobil üretmek istediklerini ve çalıştıklarını, patron Ethem Sancak söylemişti.Haliyle elektrikli otomobilde sözkonusu olabilir.Ama bu konuda bilinen bir şey en azından bizim bildiğimiz bir bilgi , ipucu yok!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..