Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC'den yeni Neocity ve Yeni Çekici


BMC'den yeni bir şehir aracı geliyor, Neocity.
Neocity adındaki bu araç; şimdilik 8.5 ve 10 metrelik iki versiyona sahip.Yeni Neocity; anlaşıldığı kadarıyla Probus (ve belki Midilux'unde) modelinin yerini alacak.BMC, 27 Nisan 2017 tarihli yeni araç  fiyat listesinde;mevcut  12 metrelik dizel ve doğalgazla çalışan motorlara sahip Procity, 12 metrelik Yeni Nesil Procity TR, 8.5 ve  10 metrelik Yeni Neocity modellerine yer vermiş.Araçların hepsi Euro 6 normlarına uygun motorlarla donatılmış.





BMC Neocity; 8.5 m, alçak tabanlı, klimalı, engelli uyumlu, belediye tipi, 25 oturan ve 43 ayakta yolcu kapasitesine sahip olup  KDVsiz 398. 700 TL, KDVli 470.466 TL fiyatla alıcısını bekliyor.

BMC Neocity; 10 m ise diğer modeliyle aynı özelliklere sahip olup 26 oturan, 62 ayakta yolcu taşıyor.Onunda KDVli fiyatı 558.140 TL olurken KDVsiz fiyatı ise 473.000 TL.







Bu araçlar markanın internet sitesindeki fiyat listesinde yer alıyor almasına ama herhangi bir fotoğrafı yok.Google Amca, Yandex ve Yahoo biraderlerde de herhangi bir bilgi ve görsel yok şu an itibarıyla.Ancak,  bmcneocity.com adresi de yapım aşamasında olan bir sayfaya sahip.BMC Neocity marka patenti ise  geçtiğimiz aylarda satın alınmış.



Yeni BMC'ler ne zaman gelecek?




Diğer taraftan Katar haberleriyle BMC adı da zaman zaman telaffuz ediliyor.BMC'nin yarısına sahip Katar; Volkswagen, Shell, Siemens gibi dünyanın önemli firmalarında da hisseleri bulunuyor.

Bu yılın ikinci yarısı veya yıl sonuna doğru İzmirli firmanın yeni  araçları çıkacak gibi görünüyor.Zira firma yetkilileri bu bilgileri kendileri verirken, sektör,  otomotivseverler  yeni araç beklentisi içinde olan potansiyel alıcılar; BMC'nin  rakipleri karşısına bir an önce çıkmasını bekliyor.

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha ve beraberindeki iş adamları, geçtiğimiz aylarda İzmir Gezisi sırasında BMC'yi de ziyaret etmişlerdi..Aşağıdaki fotoğraflar; bu  ziyarette çekilmiş.Resimde yer alan 'Gelecek Ürünler'' görüntüsünde en son tanıtılan Yeni Procity'nin yanında kamyon ve savunma araçları var.





Test aşamasında sıkça görülen kamyon büyük olasılıkla bu tasarımla yola çıkacaktır.İkinci ihtimal ise yeni araç makyaj sonrası bu şekilde görülecek.Procity TR ile yeni çekicinin tampon tasarımları, aynı aileden olduklarını belli ediyor.

Son duyumlara göre BMC Profesyonel Serisi'nin üretimi bitirildi!




Huzurlarınızda; BMC Profesyonel'in takipçisi.
Adı artık Profesör mü olur, Usta mı olur bilemeyiz...
Aslında PRO II'de olabilir.


Son fotoğraflar; MÜSiAD İzmir'den alınmıştır. https://www.facebook.com/musiadizmir/

17 yorum:

  1. Katarlılar bassın parayı BMC yerli otomobil, 4x4, Pick Up, minibüs filan yapsın :)

    YanıtlaSil
  2. Yeni kamyonu da piyasaya sürdüler mi bu iş tamamdır. Yönetim kurulu yaklaşık bir ay önce 2025 yılında 5 milyar $ ciro yapmayı hedeflediklerine dair basına açıklama yapmışlar. Buyurun linki: http://www.aksam.com.tr/ekonomi/bmcden-parasutle-inebilen-zirhli-arac/haber-620858

    YanıtlaSil
  3. yeni ve iyi araçlar yapıp arkasında durursalar kimse tutamaz BMC yi

    YanıtlaSil
  4. Umarız 2017 üçüncü çeyrekte tanıtılacak olan çekici fotoğraftaki ile aynıdır. Panjuru Scania'lara benzese de aracı heybetli göstermiş.

    YanıtlaSil
  5. Yeni kamyon çok iyiymiş. Ne zaman çıkacak acaba? Artık bir şeyler piyasaya sunsalar. Kaç yıldır tık yok :)

    YanıtlaSil
  6. Aracımız yerli olsunda benzemesi eksik kalsın dışı değil içi şoforü tatmin etsin, konforu çok iyi olmasa da şoförü yormasın ki uzun yollarda çekici olarakta görelim BMC' yi son kullanıcıya dolu dolu bir araç versinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız.yerli markalı araçlardan kullanan, yolculuk edenler,
      sağlamlığından, tutumluluğundan ve konforundAn memnun olsun yeter..

      Sil
  7. BMC Neocity.. Beyaz olan Sivas tanıtımından

    https://www.facebook.com/Mimarsinan-%C3%96zel-Halk-Otob%C3%BCsleri-Ba%C5%9Fkanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-110774702654682/?ref=br_rs

    YanıtlaSil
  8. bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Bunlar da yeni kamyonlar:
    https://i.hizliresim.com/vJZELO.jpg
    http://otoajanda.com/aranan-babayigit-olacak-mi-bmcden-surpriz-geliyor/

    YanıtlaSil
  10. BMC 8X2
    https://i.hizliresim.com/ByzoXL.jpg

    YanıtlaSil
  11. BMC'nin yeni kamyonunu daha yakından gördük.Teşekkürler.
    Tasarımı tartışılabilir ama bence güzel.Önceki prototipe göre gayet iyi!

    YanıtlaSil
  12. BMC nin yeni kamyonu çok şık çok güzel olmuş bunun boş ağırlığı ne acaba roderdar kilima yokuş Destiny acil fren sensör şerit sensör inşallah koymuştur koytuysa sıçan ve volvo Türkiye de nal toplar inşallah beklediğimiz desin şuanda harika gözüküyor maşallah diyelim

    YanıtlaSil
  13. BMC, bu yeni kamyonda rakiplerinin kullandığı teknolojilerin çoğunu kullanacaktır.Zaten bir çok parça veya sistem OEM denilen otomotiv imalatçılarından geliyor.Bosch, ZF gibi..

    YanıtlaSil
  14. Ön ızgaralararın içi siyah olunca daha modern gözüküyor harika olmuş dahada
    geişir inşallah

    YanıtlaSil
  15. Harika olmus memleketimin araci ikiside hosuma gitti kabinler yüksek tir inşallah konfor vardır inşallah ama suan göze cok guzel hitap ediyor hadi hayırlısı.

    YanıtlaSil
  16. birse alirken nereden gelip nereye gidecegine bakmak gerek kusursuzluk yalnca yc. Allah.a mahsus cok guzelolmus ellerinize saglik urete urete en iyisini yaparsin ..yeterki calisalim ..hos goruile anlasarak paylasarak yeterki calisalim.calisalim.calisalim.....

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..