Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

PTT'den taşıtlar (savunma) konulu anma pulu, Altay, Hürkuş, Atak..

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), “Taşıtlar” konulu ek değerli anma pulu hazırladı. 23 Kasım 2017 tarihinde tedavüle sunulacak anma pulunda, savunma sanayimizin gururu olan, teknolojimizin ulaştığı noktayı gösteren ve tüm dünyanın gıptayla takip ettiği insansız hava araçları “ANKA” ve “BAYRAKTAR”, yeni nesil temel eğitim uçağı “HÜRKUŞ”, taarruz ve taktik keşif helikopteri “ATAK”, ana muharebe tankı “ALTAY” ve denizaltı savunma harbi ve keşif karakol gemisi “MİLGEM” görsellerine yer verilecek.





38x38 milimetre boyutundaki anma pulu 2x(1,80 TL+10 Kuruş), 2x(75 Kuruş+10 Kuruş) ve 2x(3,70 TL+10 Kuruş) bedelle, söz konusu pula ait 140x210 milimetre boyutundaki ilk gün zarfı ise 14,25 TL bedelle PTT işyerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.





Resimdeki pullar daha önce yayınlanan  AVRUPA 2013 POSTA ARABALARI VE POSTA ARAÇLARI :ANMA PULU'dur


Otomobiller sanat eseri midir?


Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte PTT Pul Müzesi Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 13 Ulus/ANKARA adresinde “Taşıtlar 23.11.2017 ANKARA” ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.


Yeni Anadol'lar Ucuz Değil!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..