Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Subaru Corporation ilk Boeing 777X Orta Kanat Kesitinin Üretimini Tamamladı



Subaru Corporation’ın havacılık şirketi olan Aerospace Company Boeing 777X Orta Kanat projesi kapsamında, ilk Orta Kanat Kesitinin*1 üretimini ve kesitin Ana İniş Takımı Teker Yuvası ile entegrasyonunu tamamladı.





2020 yılından itibaren havayolu şirketlerine teslim edilmeye başlanması hedeflenen yeni Boeing 777X uçaklarının ana kanatlarını gövdeye bağlayan Orta Kanat Kesitleri Subaru Corporation bünyesinde faaliyet gösteren Aerospace Company tarafından üretiliyor. İlk Boeing 777X Orta Kanat Kesitinin üretimi ve kesitin Ana İniş Takımı Teker Yuvası ile entegrasyonu tamamlanarak teslimatı gerçekleştirildi.

Subaru, 2018'de BRZ GT300, WRX SRI ile Yarışacak


Subaru, Japonya’nın Aichi bölgesindeki Handa şehrinde yer alan Handa Üretim Tesisi'nde büyük boy çift motorlu ticari uçak Boeing 777 ile orta boy ticari uçak Boeing 787'nin orta kanat kutularını ve Japonya Savunma Bakanlığı için deniz devriye uçağı (P-1) ile kargo taşıma uçağının orta kanat kutularını üretiyor. Boeing 777X Orta Kanat projesi kapsamında, dünyada bir benzeri olmayan Merkez Kanat Kutusunun üretiminin tamamlanarak ana üreticiye teslim edilmesi Subaru için önemli bir dönüm noktası oldu.




Bu dönüm noktasını kutlamak için Subaru, Boeing 777X Programı Başkan Yardımcısı ve Boeing Genel Müdürü Sn. Eric Lindblad, Boeing 777/777X Başkan Yardımcısı Sn. Jason Clark ile Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, Chubu Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bürosu, Aichi Kaymakamlığı, Japan Aircraft Development Corporation ve diğer kurumların temsilcilerinin de aralarında bulunduğu katılımcılarla birlikte Handa Tesisi'nde bir tören düzenledi.


Toprağa Gömülen BMW Motorlu Uçaklar ve Türk Uçak Tarihi


Havayolu firmalarına ilk Boeing 777X teslimatlarının 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

İlk Dünya Otomobili Uzayda!Tesla ve Falcon Heavy İşbirliği


Subaru ilk tasarım geliştirme aşamasından bu yana 777X programında yer alıyor ve mevcut 777 modelinde de olduğu gibi yan gövde kesiti, orta kanat kutusu, orta kanat kesitinin ana iniş takımı tekerlek yuvaları ile entegrasyonu, ana iniş takımı kapıları ve kanattan gövdeye kaplama için sorumluluk alıyor.

*1 Ana kanatları gövdeye bağlayan temel bir uçak yapısı.



ARTIK OTOMOBİLLER KESMİYOR!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..