Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Çarpışma Testlerinde En Yüksek Skor, G. Kore'nin Anadol'undan!

Güney Kore'nin Anadol'u yeni modellerini tanıtırken Amerika Birleşik Devletleri gibi dünyanın en zorlu pazarlarından birinde çarpışma testlerinde en güvenli, en korumalı otomobil ünvanını aldı.Uzakdoğu'nun bu önemli markası; otomobil nasıl üretilir, 
nasıl ödül alınır, nasıl dünya sıralamasında ilk sıralara çıkılır ders veriyor..
Hyundai Elantra da IIHS Çarpışma Testlerinde En Yüksek Seviyeye Ulaştı. 
Hyundai Elantra, bağımsız Uluslararası Otoyol Güvenliği Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği çarpışma testlerinde en yüksek derece olan Top Safety Pick Plus’ı elde etti.





 Hyundai böylelikle Santa Fe modelinden sonra Elantra’da da üst düzey koruma başarısını kanıtlamış oldu.

Hyundai, ağırlaştırılan yeni kurallara rağmen, Amerika’daki IIHS çarpışma testlerinde yine zafere ulaştı. Yedi farklı modeliyle 2018 Top Safety Pick ve Top Safety Pick Plus seviyesine ulaşan Hyundai, Elantra ile en üst seviye olan Top Safety Pick Plus’ı bir kez daha kazanmış oldu. 2018 yılı başında yapılan testlerde Top Safety Pick ödülünü kazanan Elantra, şimdi de opsiyonel ön çarpışma önleme sistemi ve geliştirilmiş farlarıyla beraber bir üst seviyeye de ulaşmış oldu. 

Yeni Hyund

ai SUV Modelleri Geliyor; KONA Electric, NEXO ve Santa Fe


2018 Top Safety Pick Plus ödülüne hak kazanmak için araçlar, yapılan testlerde sürücü tarafındaki ön, ön çapraz, yan, tavan dayanıklılığı ve baş koruma testlerinde yüksek skorlar elde etmek zorunda. Ayrıca araçların yolcu tarafı ön çapraz çarpışma testlerinde ve geliştirilmiş far değerinde de en yüksek korumayı sağlaması gerekiyor. Hyundai Elantra sunmuş olduğu opsiyonel çarpışma önleyici sistem ve farlar sayesinde de bu iddiasını iki katına çıkarmış oldu.




Ürettiği otomobillerinde yüzde 53 ultra dayanıklı çelik kullanan Hyundai, geliştirdiği Smart Stream aktif güvenlik sistemleriyle de yolcu ve yaya güvenliğinde maksimum koruma sunmayı hedefliyor.

Türkiye'de Üretilen Otomobillerin 2018 Yılı Yerlilik Oranları Açıklandı, En Yerli i20!

2 yorum:

  1. Yılmaz bey Hyundai aynı zamanda kendi çeliğini üreten tek otomobil üreticisi. Hyundai 50 yıllık bir tarihe sahip olmasına rağmen son 20 yılda çok büyük ilerleme kaydetti 10 yıl sonrada Hyundai daha iyi konuma gelecektir

    YanıtlaSil
  2. Kia'da Hyundai beraberliğinin tadını çıkarıyor!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..