Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KTM MY RIDE; TFT ekranı kullanarak akıllı telefonlarla motosiklet arasında bağlantı kuruyor

Dünyaca ünlü motosiklet markası KTM; kullanıcı dostu akıllı telefon entegrasyonu KTM My Ride uygulamasını şimdi gösterge panelinde görebileceğiniz navigasyon özelliğiyle sunuyor. 
KTM MY RIDE: MOTOSİKLET BAĞLANTISINDA YENİ BOYUT 
KTM MY RIDE 6 farklı 2018 Cadde modelinde kullanılabilmekte
Fonksiyonlar müzik çalar kontrolü, çağrı yanıtlama ve reddetme içermekte
KTM MY RIDE navigasyon özelliği 2018 KTM 1290 SUPERADVENTURE S & R







modelleri için standart gelmekte ve 2017 modelleri içinse KTM MY RIDE yüklenmiş ise bedelsiz güncellemek mümkün.





Navigasyon fonksiyonu için özgün KTM MY RIDE uygulaması indirmeye hazır.
KTM’nin cadde serisinin bir çoğunda kullanılabilen akıllı telefon bağlantı platformu KTM MY RIDE 2018’de Telefon ve Müzik fonksiyonlarına bir de navigasyon ve rota planlama içeren özgün bir uygulama ekledi.


Peugeot, Sainz, Kamaz, Nikolaev, KTM ve Walkner; 2018 Dakar'ı Kazandı


Elektronik iletişim üzerine kurulu modern dünyamız için KTM 2017’de kullanıcılara akıllı telefonlarını motosikletleri ile bağlantıya geçirme imkanını sundu. Bu özelliklerin hepsi kullanım kolaylığı ve yola verilen dikkati dağıtmaktansa sürüş zevkini arttırmak üzere hassasiyetle tasarlandı. 






KTM 125 DUKE, KTM 390 DUKE, KTM 1290 SUPERDUKE R, KTM 1290 SUPERADVENTURE S ve KTM 1290 SUPERADVENTURE R  modelleri Müzik ve Telefon özelliklerini içeren KTM MY RIDE yazılımını kullanabilmekte, KTM 790 DUKE için ise opsiyonel bir ekipman gerekmekte.


KTM MY RIDE Müzik
Telefonunuzla eşleştirilmiş bir Bluetooth kulaklık seti ile KTM MY RIDE’ın bu fonksiyonu sayesinde akıllı telefonunuzun müzik çalarını sürüş esnasında kontrol edip müzik dinleyebileceksiniz. Gidonun solundaki menü düğmeleri ile sürücü şarkı listesindeki veya müzik arşivindeki parçalar arasında seçim yapabilir ve çalan parçayla ilgili bilgileri görebildiği gibi ses seviyesini de kontrol edebilir.  


Kenan, Yağız, Toprak, Can, Deniz ile Motor Sporları Altın Yıllarını Yaşıyor


KTM MY RIDE Telefon
Bazen uzun bir sürüşte önemli bir telefonu cevaplamak gerekebilir. Akıllı telefonunuz ile motosikletiniz arasında KTM MY RIDE aracılığıyla bağlantı  kurduğunuzda gelen aramaları TFT ekranda görüp menü düğmelerini kullanarak bir aramayı kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Sürüş güvenliği nedeniyle telefonun adres defterine girmek ve arama yapmak mümkün değildir.






KTM MY RIDE Navigasyon
2018 için yeni olarak KTM 1290 SUPERADVENTURE S VE R modellerinde kullanılan KTM MY RIDE uygulamasında navigasyon standart bir özellik olarak sunulmaktadır. Android ve IOS için 8.99 €’ya satılan KTM MY RIDE uygulaması ile planlanmış rotanızla ilgili navigasyon yönlendirmeleri bluetooth vasıtasıyla görsel olarak motosikletinizin TFT ekranına aktarılır. 

Mobil data kullanımından tasarruf etmek için haritalar çevrim dışı olarak cihazınıza indirilebilir. Bu sayede aynı zamanda önceden rotalar planlayabilir ve kaydedebilirsiniz. KTM, Adventure sürücülerinin yoldan çıkmaya meraklı olduğunu bildiği için uygulama 128 waypoint koyabileceğiniz tamamıyla özgün bir rota planlamaya da izin verir.

Bluetooth vasıtasıyla eşleştirilen kulaklıklarınızdan da İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca ve Fransızca sesli yönlendirmeleri de dinleyebilirsiniz. 

TFT ekrandaki Hız ve devir göstergesine ilave olarak açılan bir pencere içinde KTM MY RIDE Navigasyonu şu bilgileri gösterir:
Yol akışı ve dönüş okları ile bir sonraki dönüşe sürüş
Bir sonraki dönüşe kalan mesafe
Dönülecek sokağın adı
Hedefe varış zamanı
Hedefe kalan mesafe

KTM MY RIDE navigasyon özelliği yalnızca 2018 modeller için kısıtlı değil, 2017 KTM 1290 SUPERADVENTURE S ve R sahipleri önceden KTM MY RIDE yüklemiş ise bedelsiz olarak bir KTM bayiinde uygulamalarını güncelleyebilirler.


Yeni KTM RC Serisi; 125, 200 ve 390

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..