Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Rolls-Royce "Wraith Luminary''sadece 55 adet üretilecek

Muhteşem bir otomobil  markası, çekici bir el işçiliği, ileri teknolojiler, sınırlı ve
 özel kolleksiyon ile üstt düzey konfor... Bu muhteşem otomobil,  sınırlı sayıda bir koleksiyon olarak  Rolls-Royce  imzası taşıyor."Wraith Luminary''Kolleksiyonu 
Lüksün Cesur İfadesi olarak adlandırılıyor.





Rolls-Royce Motor Cars Ceo'su Torsten Müller-Ötvös ;
''Markamız değişen trendlerden ve etkilerden ilham alıyor. Gençleşen Rolls-Royce'un dünyada yeni nesil sürücülerini markaya çekmede gösterdiği başarı, saf lüksün yenilikçi ifadelerine yansıyor. ''Wraith Luminary'' çarpıcı bir koleksiyon. Markayı öncü ve izlenebilir el işçiliğiyle lüks de zirveye taşıyor. Gerçekten de bu koleksiyon dünyayı ışıklandırıyor. ”





Otomobilde kabin içine entegre edilmiş paslanmaz çelik el dokuması kumaşlar kullanılıyor. Zengin bakır tonlarıyla güçlendirilmiş gri metal parçacıklardan oluşan Sunburst grisi metalik boyalar, canlı bir atmosfer yaratıyor.





Koleksiyonun belirleyici özelliklerinden birisi de, Çek Cumhuriyeti'nin ormanlarından elde edilen, Tudor meşe kerestelerinin renk derinliğinin ''ilk kez"aydınlatılmış" olmasıdır.
Yıldızların takım yıldızına dahil edilmesi sayesinde otomobilin tavanı ışıltılı bir gecede görülen gökyüzüne dönüşüyor ve yolcularına hayranlık uyandıran ışık gösterisini izlettiriyor.
176'lık lenslerin ışığı, eşsiz Tudor meşesi kaplamasına grift şekilli tasarımla nüfuz ediyor. 
Kayan yıldızların arkasında bıraktığı gibi ışıldayan büyüleyici desenler ortaya çıkıyor. 
Ödüllü Rolls-Royce Starlight tavanı kontrolleri ile bağlantılı 15 metrekarelik iç kabinin kaplaması tek bir tuşa dokunduğunuzda aydınlanıyor.




Kendi alanında fazlasıyla belirleyici bir etiket olan Rolls-Royce geçmişten bugüne yeni dinamik görünümü ile lüksün zirvesinde olmaya devam ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..