Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Motolux, Adana'da e-bike ve motosiklet üretiyor

Adana'da faaliyet gösteren Motolux Firması,araçlarını E- Grup, Scooter, 3 Tekerlekli Benzinli ve Touring  olarak sınıflamış.Özellikle elektrikli bisiklet, elektrikli scooter ve elektrikli 3 tekerlekli araçların yanında yakın zamanda yeni benzinli araçlarda eklenecek.






Motolux, 2015 yılında üretime başladığını internet sitesi http://www.motolux.com.tr adresinde yazarken araçlarının model isimleri ise Harley, Cargo, Fayton, Piton, Barcelona, Roma, Hitit, Alf, Kangoo, Yaris, Transit'ten oluşuyor.




Resimde yer alan Fayton 6700 S modeli; 72 V 24 AH batarya ile 50 ile 70 km arası yol gidebiliyor, 8-10 saat arasında şarj olabiliyor.Taşıma kapasitesi 250 kilo olup 1000 Watt'lık elektrik motoruyla 45 km/s hıza çıkabiliyor.
 Firma kısaca kendini şöyle anlatıyor;
2015 yılında Adana’da kurularak e-bike ve motorsiklet üretim ve satışına başlayan Motolux sürdürülebilir büyüme stratejisi kapsamında daha kaliteli,daha ekonomik ve daha kolay hizmet verebilmek için kendisiyle yarışan,çıtayı her zaman yükselterek büyümeyi hedeflemektedir.



Piton 50;  49 cc lik, 3.6 beygir gücünde,  tek silindirli  bir motorla,  yollara çıkıyor.
Motolux ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile sektöre katma değer sağlamaya ve yeni açılımlar yaratmaya devam ediyor.
Tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi şekilde yansıtan Motolux yeni eğilim ve trendleri öngörerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli geliştiriyor.
 
Yenilikçi çizgisi ile modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştiren Motolux, aynı zamanda motorsiklet sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedeflemektedir.




Motolux Alf ise 249 Watt'lık elektrik motoruyla hayat buluyor.45 km/s son hızı bulunan araç 150 kg taşıma kapasitesine, 8/10 saat şarj süresine, 50/70 km menzile,  72 V 24 AH bataryaya ve önde disk arkada kampana frenlere sahip.


SİMMOTO OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.
Adres         : Sarıhamzalı Mah. 47007 Sk. No:64/A P.K. 01110 Seyhan/Adana
Telefon : 0 322 322 66 66
Faks     : 0 322 322 66 67
E-Posta      : web@motolux.com.tr

3 yorum:

  1. Klişe bir soru olacak ama Motoru kendi mi üretiyor yoksa hazır mı alıyorlar :D

    YanıtlaSil
  2. Bu konuda http://www.motolux.com.tr adlı internet sitesinde bir bilgi yok.İlgili bakanlık ve yine aynı sitede de yerlilik oranı hakkında bir açıklama yok!

    YanıtlaSil
  3. bu firmadan uzak durun ilgi alaka sıfır, müşteri memnuniyeti diye bir şey yok, telefona çıkan bayan ilgisiz ve dalga geçercesine konuşuyr

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..