Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Jaguar'ın sahibi Tata'dan yeni otomobiller; EVision, H5X ve 45X

Jaguar ve  Land Rover/Range Rover markalarının sahibi Tata Motors, üç yeni konsept otomobille gözleri üzerine çekti: elektrikli sedan otomobil; EVision, keskin hatlara sahip SUV ; H5X ve kompakt bir hatchback 45X.





Tata EVision

Yeni model ve konseptlerde sıkça rastlanılan çizgi şeklinde LED lambalar, gizlenmiş kapı kolları,  dijital gösterge panelleri, araç içinde ahşap kaplamalarla dikkat çeken sedanın yedi saniyede 100 km/s hıza çıkışı ve  200 km  azami sürati  kayda değer verilerden.






Tabii ki seri üretime geçmesi halinde bu özelliklerin bir çoğu değişmiş olma ihtimali var!






Tata H5X

Önde sert bir tasarım, yüksek bir gövde, Evision'da ki gibi ahşap kaplama ve dijital paneller turbo dizel motorla  buluşuyor..






Uzakdoğu'nun dev firmasından 3 farklı sınıfta konsept araç. Tasarımlardaki izler,  bizi Jaguar ve Land Rover'e götürüyor!






Tata 45X

Kameraların,  yan aynaların görevini yaptığı otomobil; sportif coupe tarzıyla dikkat çekici.
İç tasarımda ise uçak kokpitini akla getiren U  direksiyon, tabana sabitlenmiş pedallar sıra dışı bir görünüm sergiliyor.






Güncel araçlarda vitesin bulunduğu orta konsol, bu araçta yok.




Ve, aracın mekanı.



Tasarım ve altyapı,  Tata  markalarından Land Rover ve Jaguar ait  olduğundan üretime geçme şansı da artıyor..Bütün bulgular bunu düşünmeye zorluyor!




1 yorum:

  1. Tata aldığı markalara verdiği paranın meyvelerini toplamaya başladı. Keşke biz alsaydık. Şu anda bayağı yol almıştık yazık !

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..