Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC'nin ilk uzaktan kumandalı aracı

BMC, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Efes Tatbikatı'nda Amazon, Kirpi 2, 
Kirpi 6X6, Kirpi Ambulans, Vuran, Toma, Gizli Zırhlı Otobüs, TTA 6x6, TTA 4X4, 
TTA 6X6 (şasi) ve Efe araçlarını sergilerken  otomatik gider sistemli Amazon aracını ilk kez gözler önüne çıkardı.





7 Mayıs 2018 tarihinde 19 dost ve müttefik ülkenin 318 askeri personelin katılımıyla yapılan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin planlı tatbikatlarından EFES 2018, muharebe eder gibi eğitim prensibiyle gerçekleştirildi.




580 metrekarelik bir alanda  Efes Tatbikatı’nda; Kirpi 2, Kirpi 6X6, Kirpi Ambulans, Amazon, Amazon (otomatik gider sistemli), Vuran, Toma, Gizli Zırhlı Otobüs, TTA 6x6, TTA 4X4, TTA 6X6 (şasi) ve Efe araçları sergilendi.


2017'de Kent içinde BMC Procity Lider, BMC Şahin'mi Geliyor?


BMC'nin https://www.facebook.com/bmcotomotiv/ adresinde konuyu şu şekilde  anlatıyor;

En çok dikkat çeken araçlardan biri ise insansız uzaktan kumandalı çok amaçlı zırhlı aracımız 'Amazon' oldu. Uzaktan kumandayla görüş alanı içerisinde 5, görüş dışında 1 kilometre görev yarı çapına sahip AMAZON, uzaktan kumandayla kontrol edildiğinde içerideki kontroller devre dışı kaldığından, aracın içine üçüncü kişiler binse dahi müdahale edemiyor. Kumanda konsolu sabit noktada bulunabileceği gibi hareketli araçlar üzerinde de yer alabiliyor. 256 bit şifreli telemetriyle kumanda edilen araç, üzerinde bulunan sekiz kamerasıyla 360 derecelik bir görüş alanına sahip. 


BMC; 400 bin araç üretti, İsviçre'ye fabrika mı kuruyor?








Kule üzerinde bulunan lazer mesafe ölçerle otomatik balistik düzeltme yapılabiliyor, otomatik hedef takip gerçekleştirilebiliyor. Araç, 30x optik yakınlaştırma kabiliyetli full HD gündüz kamerası ve 4x dijital yaklaştırmalı soğutmasız tip termal kamera ile donatılıyor. Aracın standart donanımları arasında otomatik yangın söndürme sistemi, merkezi lastik şişirme, patlak gider lastik, çevresel görüş kamerası, karartma ve kamuflaj ışığı bulunuyor.


Porsche, Audi, Mercedes, BMC ve BMW'den sonra o marka da bisiklet üretiyor



Kaynak; https://www.facebook.com/bmcotomotiv/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..