Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Samsun'u İlayda Hancı kazandı

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın Samsun etabı her zamanki gibi doğayla, rekabet ve heyecan dolu sahnelerle tamamlandı. Ülkemizin lisanslı tek kadın Off-Road pilotu İlayda Hancı, 2018 sezonunda BANTBORU Off-Road Team renkleriyle kendi klasmanında şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Hancı, Türkiye Off-Road Şampiyonasının 3. ayağı Samsun’da Batuhan Korkut ko-pilotluğunda S1 klasmanında birincilik kazandı.





2018 Türkiye Off-Road Şampiyonası’na, BANTBORU Off-Road Team renkleriyle S1 klasmanında şampiyonluk hedefiyle başlayan İlayda Hancı, şampiyonanın Samsun Vezirköprü’de üçüncü ayağını klasman birinciliği ile kapattı. 





BANTBORU renkleri taşıyan Suzuki Grand Vitara’sıyla yarışan İlayda Hancı ve ko-pilotu Batuhan Korkut, etapları oldukça zorlu geçen ve rekabetin son tura kadar sürdüğü yarışta, BANTBORU Off-Road Team ‘Rekabetçi Performans’ söylemlerine uygun olarak doğayla ve rakipleriyle mücadeleyi bırakmadan klasman birinciliğine ulaştılar.


Türkiye'nin en iyi gezi ve off road programı Zor Yollar, devam etmeli







Şampiyonanın Sakarya ve Ankara’da düzenlenen ilk iki ayağında, üçüncülük puanlarıyla elde eden Hancı, üçüncü ayakta aldığı birincilik puanlarıyla iddiasını yükselti. Şampiyonanın, Sinop, Denizli, Karabük ve İstanbul’da yapılacak 4 ayağı daha bulunuyor.

BANTBORU Off-Road Team, İlayda Hancı pilotajında, 7 ayaktan oluşan Türkiye 2018 Off-Road Şampiyonası’nın tüm yarışlarının yanı sıra, Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek uluslararası TransAnatolia 2018 yarışına katılacak.

Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın kalan yarışları, şu şekilde sıralanıyor; Sinop SİNOFF (28-29 Temmuz), Denizli DENDOFF (29-30 Eylül), Karabük KARDOFF (27-28 Ekim), İstanbul İPSK (24-25 Kasım),

TransAnatolia 2018 yarışı ise, 4 – 11 Ağustos tarihleri arasında koşulacak.


380 beygirlik 4x4 WRC otomobilleri Eylül'de Türkiye'de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..