Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada (Niva) 4x4 , Artık İstanbul'da

Lada, geldi geliyor derken 2018 yılı içinde araçlar satışa sunulmaya başlandı.İstanbul'da ilk 0 km Lada 4x4'ler de alıcılarını bekliyor artık..Gürsözler'in Rami Kuru Gıda Çarşısı karşında ki adresinde, geçtiğimiz günlerde 4 yeni Lada satış mağazası önünde duruyordu...




1700 cc  motora sahip araçlar, üç ve beş kapılı olarak  sergileniyor.





Gürsözler, daha önce (belkide halen) GAZ, Karsan ve Hyundai ticari araçları satıyordu..Zaten satış mağazasının önündeki Lada'ların yanında 0 km bir GAZ Next bulunuyordu.


En güzel pikaplar otomobilden mi yapılır?





Lada, bu aracında artık Niva ismini kullanmıyor, 4x4 olarak adlandırıyor.
Lada Türkiye'nin şu an için İstanbul'da Kadıköy ve Tuzla dahil olmak üzere 3 bayii görünüyor.


Lada 4x4 Pick up, keşke bizde de olsa!





Lada Türkiye'nin internet adresi; http://lada.gen.tr/


Serçe 4x4


4 yorum:

  1. Lada da Tata da Dacia da bildiğiniz uçan teneke. Piyasa değeri en fazla 40-50 bin edecek olan bu tenekeler ülkemizdeki vergiler sebebiyle ederlerinden çok pahalıya satılıyorlar. Bu uçan tenekelere bu paraları verenin aklına şaşarım. Kendimiz üretip kendimiz satmalıyız yoksa bu fiyatlar iyice uçacak ya üretiyor yeterli olmuyor ya da bu konuda birşeyler yapılmalı hemde çok acilen!

    YanıtlaSil
  2. Bu ucuzluk fren gibi güvenlik sistemlerine de yansıyorsa durum çok ciddi!!!

    YanıtlaSil
  3. Yıllardır aileme ve çevremdeki insanlara soyluyorum, Türkiye de araba alınmaz diye. Hele hele şu son zamlardan sonra hiç alınmaz. Fındık motorlu tenekelere servet istiyorlar. Az çok yurt dışındakı araba fıyatlarını bılen ınsan bu paralara bu tenekelerı almaz

    YanıtlaSil
  4. Maalesef Türkiye'de hiçbir araba ederi fiyatta değil. 2018 Ocak ayında 0 Seat Leon 1.4 ACT FR sormuştum.kampanya ile 109.000 T.L. ediyordu. dün baktım 182.000 T.L. olmuş. ifademi af edin ama kıçı kırık 1.4 motor Seat.Yıl sonuna kadar 200.000 olur. yani neredeyse %100 fiyat artışı olacak. Bu dönemde 0 araba satan satıcıya bence ekstra prim vermeliler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..