Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Motosiklet, traktör, pikap belki de elektrikli otomobil üretecek yeni bir firma mı geliyor?

 Agromach; Önce traktör , motosiklet, sonraları  elektrikli otomobil, iş makinesi, pikap, minibüs, otobüs, kamyon imal etmeyi hedefleyen bir firma.İzmir adresli olup ilk etapta Luxs markalı traktörleri üretmek , satışa sunmak ve hatta ihraç etmek amacındalar!





http://www.agromach.com.tr/ internet adresinde, üretecekleri araçların bilgi ve görselleri yayınlanırken iletişim /satış noktaları da yer alıyor.


Kapitan, Kadett, Ascona,Rekord, Blitz'den Corsa, Astra, Mokka, Grandland'a Opel 120 Yaşında


En yeni olarak 6 Ekim 2018 tarihli elektrikli otomobil paylaşımları sosyal platformlarda yer alıyor..




Bu arada ilgili internet adresleri ve sosyal medya hesaplarında, muhtemelen Çin kökenli araçlar gibi görünüyor bazı modeller! Traktörler ise Slovenya kaynaklı!

Türkiye'de imal edilen otomobiller ve fiyatları






YENİ JENERASYON ELKTRİKLİ OTOMOBİLLERİMİZ "100 KM Yİ 1 TL.YE GİTMEK İSTER MİSİNİZ"SLOGANİ İLE BAŞTA TURKİYE, BALKAN ULKELERİ, ORTAASYA, ORTDOGU, LATİN AMERİKA ULKELERİN DE AYNİ ANDA YOLA CİKARMAKTAYİZ. BU ZEVKİ SİZLER İLE PAYLASMAK USTEMEKTEYİZ. BAYİMİZ TEMSİLCİMİZ OLMAK İSTER MİSİNİZ? SİZLERİ ARAMİZDA GORMEK İSTERİZ.www.facebook.com/agromach.cakir




Agromach şirketi; yeni fabrikasında Limb Pehlivan ve Limb Boxsor markası adı altında Perkens Motor, Carraro Şanzıman, Euro3 standartlarında çevreci ve yakıt tasarruflu traktör üretimine başlayacak olup, 60 HP / 80 HP / 85 HP / 90 HP PWS tarım traktörlerinin yıllık 20.000 adet olarak hedeflenen üretimine hazırlanmaktadır.www.bayilikfranchising.com





 Agromach; Hakkımızda başlıklı sayfada kendini şu şekilde anlatıyor;
Toprağı berekete dönüştüren ve çevre dostu Luxs traktörler sloganı ile Türkiye yollarına çıkıyor. AGROMACH Firmasının titiz araştırmaları ve özellikle çevreye verdiği önem nedeniyle Luxs traktörler 35Hp den 180Hp aralığında 50 tipte kabinli ve kabinsiz olarak üretimi ile çiftçinin emeğinin karşılığını sağladığı kolaylık ve hizmeti ile pazarda güçlü bir rakip olarak geleceğe hizmet anlayışı ile üretime hazırlanmaktadır. Ürünlerimiz EURO3 emisyon standartlarında, EEC tip onaylı, PERKINS motor, CARRARO şanzıman ile üretilecek olup kabin içi rahatlığı, rahat sürüş tekniğinin yanı sıra CPRS sistemi ile takip edilmesi hedeflenmektedir.




AGROMACH’ın deneyimli Mühendisleri ve teknik kadrosu ARGE çalışmaları ile tarım makineleri sektörünün yeniliklerini hem takip etmekte hem de kendi ürün yelpazesini geliştirme çalışmalarını sürdürmektedir
AGROMACH firması çalışma grubunda  özellikle madencilik sektöründe  yol, baraj, inşaat sektör, hafriyat sektöründe kullanılmak üzere  STRONG markası ile üretilen eskavatörler ile  Türkiye, Orta Asya,  Ortadoğu, Afrika, Latin Amerika ülkelerini kapsayan geniş satış, servis hizmeti yelpazesi ile makine sektöründe de  yatırımlarını hızla geliştirmektedir. Bu nedenle  1 ton ile 50 ton aralığında ekskavatörlerini piyasaya sunmaktan gurur duymaktadır. Loder ve grayder üreticisi olan LUQING marka ile loder ve grayderleri kullanıcı memnuniyeti satış ve satış sonrası hizmet anlayışı ile kullanıcı memnuniyeti titizliğine önem veren firmamız AGROMACH çatısı altında madencilik sektörüne de hizmet etmenin kıvancını yaşamaktadır.





Ulaşımın  zorlaştığı  hem maddi olarak hem de zaman acısından önem kazandığı günümüzde trafiğe ve ulaşım kolaylığına katkı vermek için firmamız FEIHAO Motor markasının model üretimleri olan scooter,.motorsiklet, atv ile ürün yelpazesini genişleterek ürün ve hizmette kalite anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir. Yakında otomobil, elektrikli araç, ticari araç, otobüs, midibüs, minibüs, kamyon, kamyonetlerinde ürün yelpazesine ekleyecektir.



 Traktör modelleri; Luxs  Akyol 60, Luxs Boksor 85, Luxs Pehlivan 90




Agromach, bir teşebbüs olarak başlamış ancak yatırım gerçekleştirilememiş gibi görünüyor.


GEN, 2. Yerli Otomobilini 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi'nde Tanıttı



Kaynak;
www.agromach.com.tr
instagram.com/agromach2010/
twitter.com/Agromach2010
facebook.com/agromach.cakir
linkedin.com/in/agromach-tractor-92b29139
http://www.tarimziraat.com/tarimsal_firma_rehberi/traktor_sanayi_firmalari/a7959-agromach.html
http://www.bayilikfranchising.com/agromach-yeni-traktor-ve-otomotiv-bayilikleri-veriyor.html
http://www.luxs.si/
https://www.xing.com/communities/posts/agromach-tuerkiye-genelinde-bayilikler-verecek-1006416988

2 yorum:

  1. Bana Türkiye de üretim yapacak bir firma gibi gelmedi? Daha çok ithalat yapıp satmaya çalışacaklar gibi? Satarken kendi markalarını basarlar belki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için sadece satış yapmak amaçları var, özellikle otomobilde.Ama net bir gelişme de görülmüyor.Sadece internet ortamında varlar..

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..