Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Denizli Rent A Car Avantajları ve Bilge Araç Kiralama

Araç kiralama, artan endüstriyel yaşamla birlikte son yüzyılda yükselen bir trendle insanlığın gündemine girdi. İlk profesyonel (gelir elde etme amaçlı) araç kiralama hizmeti 1916 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde verildi ve bu tarihten 2 yıl sonra daha sonra Hertz tarafından satın alınacak olan bir başka rent a car firması faaliyete başladı. Bu şirketi 1918 yılında Hertz’in satın alma nedeni sektördeki yüksek potansiyel ve getiriyi görmesiydi. Bugün halen dünya üzerinde global anlamda faaliyet gösteren Hertz 



firmasının yanı sıra zamanla kervana daha başka markalar da eklendi. Türkiye’de en yaygın ağa sahip olan global firmalardan biri olan Avis 1946 yılında Amerika’nın otomotiv endüstrisinde önde gelen şehirlerinden Detroit’te kuruldu. Kuruluşundan 7 yıl sonra farklı kıtalarda franchise ofisler açan Avis, Türkiye’ye 1974 tarihinde Koç Grubu çatısı altında giriş yaptı. Bugün halen global olarak faaliyet gösteren Europcar, Budget, Alamo, Enterprise, Kayak, Sixt gibi pek çok firmanın yanı sıra ülkemizde de pek çok şirket ulusal çapta faaliyet göstermek üzere rent a car firmaları kurdu. Garenta ve Rent Go bu firmaların arasında en iyi çıkış yapanlardan oldu diyebiliriz. Tüm bunların yanı sıra il / ilçe bazlı hizmet sunan lokal hizmet sağlayıcıların sayısı da günden güne artıyor. Peki ilk başladığı günden bu yana Denizli Rent A Car hizmetlerini yükseliş trendinde tutan dinamikler nelerdir? İnsanlar neden artan bir eğilimle Denizli Araç Kiralama hizmetine daha çok başvuruyor gelin beraber inceleyelim.

Araç Kiralayarak Paranızı Alternatif Yatırımlarda Değerlendirin

En kuvvetli nedenlerden biri kuşkusuz yeni bir araç almanın mali yükü ve bu aracı satın almak için harcanacak meblağın farklı bir yatırımda değerlendirilebilecekken değeri günden güne azalan bir araba satın alınması. Güncel bir örnek vermek gerekirse 2018 Kasım şartlarında 100.000 TL tutarındaki bir vadeli mevduat yılda yaklaşık 25.000 TL getiri sağlamaktadır ve bu miktar 100.000 TL’ye alınabilecek bir aracın yıllık kiralama bedelidir. Üstelik satın aldığınız araç için yapacağınız, bakım, servis, kasko, sigorta gibi harcamalar ve aracın yaşayacağı değer kaybı buna dahil değildir. Bu nedenle Denizli Araba Kiralama mantıklı bir çözüm haline gelmektedir.




Acil Araç İhtiyaçlarında Kiralamak Pratik Çözüm

Şahıs da olsanız firma da olsanız bazen süreli olarak araç kiralamaya ihtiyacınız olabiliyor. Dönemsel olarak firmanıza 3 ay süreyle +3 araç takviyesi yapmanız gerekebilir. Peki 3 ay gibi kısa bir süre için ciddi paraları harcamaya ve birtakım risklerin altına girmeye değer mi? Bu durumda da bu periyod için Denizli Rent A Car hizmeti almak en mantıklı çözüm olmaktadır.

Otomobil Satın Alırsanız “1” Arabanız Olur, Kiralarsanız Onlarca Seçenek!

Araç satın alma yoluna gittiğinizde bir aracınız olur, oysa kiralama yapmak isterseniz araç kiralama filolarından özgürce ve o anın ihtiyaçlarına hitap eden, zevklerinizle örtüşen tercihler yapabilirsiniz. Bu açıdan Denizli Araç Kiralama hizmeti veren Bilge Oto Kiralama hizmetlerinin araç filosuna baktığımızda, geniş bir yelpazede hizmet veriyor olması da sizlerin gönlünüzce bir araç tercihi yapabilmesini sağlıyor. Mercedes, Peugeot, BMW, Fiat, Renault… CLA, Egea, Linea, Kangoo, Vito… Benzin, dizel, manuel vites, otomatik / yarı otomatik vites… Çeşitli donanım opsiyonları ve renk tercihleri ile sizin de zevklerinizle örtüşen, ihtiyacınıza hitap eden bir araç Bilge Oto Kiralama filosunda mutlaka var!

Pick & Drop Alternatifleri - Havalimanı Araç Kiralama

Özel aracınız olsa bile otogar, havalimanı gibi seyahat noktalarının genelde il merkezine uzaklığı nedeniyle şehirler arası seyahatlerde araç kiralama ile seyahat zincirinizi tamamlama daha iyi bir çözüm olmaktır. Neden mi? Özel aracınızla havalimanına gittiğinizde aracı geri götürecek biri yoksa seyahat sürenize göre otopark ücreti ödemeniz gerekecek. Ayrıca gittiğiniz yerde yine araca ihtiyacınız olacak. Bu nedenle Denizli Havalimanı Araç Kiralama gibi bir opsiyonun yanı sıra Bilge Oto Kiralama’nın dilediğiniz noktadan pick-up ve drop off hizmeti sunması da işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Alış ve teslim için seçeceğiniz noktalar Bilge Oto Kiralama web sayfası rezervasyon modülünde belirtildiği gibi Denizli Çardak Havalimanı, Şehirler Arası Otobüs Terminali, Bilge Şehir Merkezi Ofisi olabileceği gibi eviniz, toplantı yapılacak bir lokasyon, konakladığınız otel ya da iş yeriniz şeklinde de olabilir.

İlk yayın tarihi; 23 Kasım Cuma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..