Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Fransa’da üretilen yeni Yamaha XMAX 250 https://niken.yamaha-motor.eu/ adresinden ön satışa açıldı.

Sınıfının en iyi teknik özelliklerinin bir araya toplayan ve Fransa’da üretilen yeni Yamaha  XMAX’in yüksek performanslı ve verimli yakıt tüketimine sahip. 250cc Blue Core motoru, önceki 250cc tasarımına göre daha güçlü, daha performanslı ve daha şık. Lansmana özel 25 bin 900 TL fiyatla satışa çıkan Yamaha’nın kültleşen efsane scooteri sokaklara çıkmayı bekliyor. Yeni XMAX 250’nin Türkiye ile buluşmasına özel, 





stoklarla sınırlı sunulan avantajlı fiyattan, Aralık ayı sonuna kadar ön kayıt yaptıranlar faydalanabilecek. Yeni XMAX 250 Ocak 2019’da ilk sahipleri ile buluşacak.  

Şehir sokakları için ihtiyaçtan fazlası…
 “Akıllı Anahtar” ile anahtarsız çalıştırma sistemi, ABS ve Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) teknolojilerine sahip olan ve iki tam kapalı kask için sele altında geniş depolama alanı bulunan yeni XMAX 250, şehir sokaklarında ihtiyacınız olandan daha fazlasını sunmak için tasarlandı.





XMAX 250’nin tamamen yeni dış görünümünde, bu spor scooter'a güçlü ve kararlı bir görünüm verilirken, modelin TMAX ile yakın akrabalığını vurgulayan eğimli ikili LED ön farlar ve yeni bir orta far kullanılıldı. Arka gövde ile kuyruk bölümünün keskin ve yukarıya kıvrılmış hatları, saf TMAX DNA'sının güçlü etkisini vurguluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..