Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Arazinin Ustası Land Rover'den Yeni Defender

Yeni Land Rover Defender, 2019 yılının ikinci yarısında gözler önüne çıkacak ancak satış 2020 'de  başlayacak.Defender modelinin atası ve ilk Land Rover aracı olan  Land Rover Seri 1, 1948 yılının 30 Nisan'ında Hollanda'da yapılan otomobil fuarında sergilenmişti ilk kez.






Arazinin efendisi, testlerini dünyanın en farklı yerlerinde sürdürüyor.Testler, +50 ile -40 derece arasında denen aracın kısa  ve uzun olmak üzere 3 ve 5 kapılı versiyonlarının olması bekleniyor.En son olarak ta pikap modelinin gelmesi olası görünürken tanıtımın Frankfurt otomobil fuarında görünme ihtimali yüksek.


Land Rover Defender İngiltere'de bitiyor, Türkiye'de ise belli değil!







Land Rover Defender, 72 yıldır dayanıklılığın, çok yönlülüğün ve kabiliyetin temsilcisi olarak göründü..Ve yeni modeliyle bu özellikleri sürdürmek istiyor.


Land Rover Defender, artık Otokar'da da yok!





Artık bir Tata markası olan Land Rover internet adresinde yeni araç için şunları söylüyor;
Yepyeni Defender'ı en uç noktalara kadar test ettik - 122 ° F çöl ısısı, -40 ° F Kuzey Kutbu soğuk, 10,000 - artı - Rocky Dağı rakımları, hatta bir milyon mil zorlu arazinin dörtte üçünü geçiyor . Amaç,  maceracı müşterileriyle günlük hayatın görevlerini yapmak..


Otokar'ın Yeni Zırhlı Pikabı







Volkswagen için Türkiye yine ihtimal mi?Çin'de neler oluyor?PSA, kimi alacak?




Kaynak;
https://www.landroverusa.com
https://www.landrover.co.uk/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..