Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Çin ve ABD'nin karşılıklı ek vergi jestleri.Bir aşk mı doğuyor!

Çin , Amerika Birleşik Devletleri yapımı otomobil parçalarına uyguladığı ek vergi ve gümrük vergisini, ABD'nin aynı vergileri  bir süreliğine askıya almasına jest olarak  üç ay boyunca erteledi.Çin ekonomisinin yavaşlaması, yüksek üretim kapasitelerinin boş kalması otomotivcileri düşündürürken, ülkedeki elektrikli otomobil üretimi ve satışları da son hızıyla sürüyor.Bir taraftan da yurtdışı faaliyetleri en üst düzeye çıkarılmaya çalışılıyor..





Çin otomobil firmalarından BAIC, DiDi ChuXing firmasına  yaptığı anlaşma çerçevesinde EU5 modeli elektrik sedanları teslim etmeye devam ediyor.Geçen ay 10000 otomobil, 
Didi kayıtlarına girdi. 






Devlete ait Çin otomobil şirketi  SAIC Motor Co. markalarından  İngiliz  MG tarafından ilk elektrikli araç, Şanghay da satışa sunuldu. MG ZS EV Subcompact crossover  Çin hükümetinin sübvansiyonları sonra 149.800 Yuan 119.800 Yuan ($ 17.854) dan fiyatlandırılıyor.

Yeni Hyundai Venue, Türkiye'de üretilir mi?

Çin'in elektrikli otomobil markalarından  Nio, halka arz konusunda bankalarla sorun yaşıyor.






Chery ile Brezilya da işbirliği yapan  CAOA şirketi Hyundai, Subaru ve Ford modellerinin de satışlarını yapıyor.Ayrıca Ford ile yeni bir anlaşma da yolda..Firma, 2014'ten beri Brezilya'da Chery logolu otomobil imal ediyor.

Uçan dairenin patenti alındı, üretim için ortak aranıyor


Kaynak; www.autonews.com
https://www.caoachery.com.br

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..