Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Marka Tragger, Yeni Modelleriyle Türkiye'nin Hizmetinde.Önce IDEF19'da

2018'in sonlarına doğru  yerli ve elektrikli araçlarıyla gündeme gelmişti.Şimdi ise iki olan araç ailesini dörde çıkardı..Bursa'da imal edilen Tragger araçları, İDEF19 Savunma sanayi Fuarı'nda  yer alacak.






Kullanıcı deneyimi odaklı rasyonel bakış açısı, fonksiyonellik, teknoloji, kalite ve yenilikçi yaklaşımlar ile marka değerlerini belirleyen CDMMobil, ileri mühendislik, Ar-Ge ve tasarımı birleştirerek insanların ve işletmelerin lojistik alandaki ihtiyaçlarına uygun olarak TRAGGER marka ailesini tasarladı ve üretiyor.






TRAGGER marka ailesinin yeni nesli, yeni ürünlerle genişliyor. 2018 yılından bu yana Bursa’daki üretimi süren TRAGGER markalı araçlar, yeni versiyonlarla, hizmet araçları pazarında müşterilerin farklı ve gerçek ihtiyaçlarını çözebilecek yapıda üretiliyorlar. Milli ve yerli TRAGGER marka ailesinde üretimi süren Pro serisi araçlara artık lojistik ve transfer amaçlı yeni seriler eşlik edecek.


Yüzde 100 Elektrikli, Milli ve Yerli; TRAGGER






30 Nisan’da kapılarını açacak olan 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı İDEF 2019’da ilk kez sergilenecek olan yeni nesil ürünler, müşteriler ve kullanıcılar ile yapılan ihtiyaç analizi sonrasında geliştirildi ve halen de geliştirilmeye devam ediliyor. Ürünün ilk tasarlanmasından pazara sunulmasına kadar geçen süreçte dikkate alınan kullanıcı deneyimi yaklaşımı, esnek ve kişiye özel ürünlerin ortaya çıkartılmasına yardımcı oldu.






Saffet Çakmak: “Yeni nesil hizmet aracı ailemiz büyüyor”
Yüzde 100 elektrikli, çevre dostu ve çok fonksiyonlu olmasıyla TRAGGER marka ailesinin hizmet araçları pazarında büyük ilgiyle karşılandığını belirten CDMMobil Kurucu Ortağı Saffet Çakmak, “2 yıldan kısa bir süre içerisinde TRAGGER hem Türkiye’de hem de dünyada büyük ilgi gördü. Otomotiv sektöründe tecrübeli mühendislerden oluşan ekibimiz, TRAGGER ürün ailesini, inovatif tasarım ve ileri mühendislikle geliştirip, tek bir platformda pek çok farklı amaca hizmet edebilecek ürünlere dönüşebilmelerini sağladılar. 


Yerli pikap ve otomobil böyle görünebilir!Onur Eryiğit imzalı







Gururla söyleyebilirim ki; çok kısa bir süre içerisinde Türkiye’ye, kendi alanında global rekabette iddialı yeni bir marka oluşturduk. Bundan sonra da yeni nesil hizmet takımımızı büyüterek QD ve LC adlı Pro Serisi araçlarımıza ilave olarak lojistik amaçlı TT ve transfer amaçlı T-Car versiyonlarını üretmeye başlıyoruz. Böylece Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında bu segmentte rekabet gücümüzü daha da geliştirmiş olacağız” dedi.







Yeni nesil TRAGGER marka ailesi
Otomotiv alanında 25 yılı aşkın mühendislik ve tasarım deneyim ve uzmanlığı ile üretilen TRAGGER marka ailesi, yeni nesil ürünleri ile farklı alanlardaki ihtiyaçlara çözüm üretiyor.
Çelik ve metal yapılı rakiplerinin aksine alüminyum şasi kullanılan yeni nesil TRAGGER marka ailesi üyesi T Car, özellikle malzeme seçimiyle dikkat çekiyor. Bu özellik, ailedeki diğer araçlara da zaman içinde uygulanacak. Sağlamlığın yanı sıra dayanıklılık ve uzun ömürlü olmasına odaklanılan TRAGGER ürünleri, CDMMobil’in yenilikçi mobilite çözümlerine uygun olarak kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkartacak şekilde tasarlandılar. TRAGGER’in ilk modellerinden olan QD ve LC Serisi, yüklü halde yüzde 17’lik eğimi tırmanma yeteneği ve 2,8 metrelik dönme çapıyla dikkat çekiyor. Şaşırtıcı kıvraklığı, ideal boyutları ve yüksek çalışma performansıyla özellikle hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, kampüsler, limanlarda yük taşıma, bakım hizmetleri veya belirli bir fonksiyonun yapılması gibi noktalarda segmentinin en ideal araçları. Hızlı ve yavaş olmak üzere iki farklı hız moduna sahip TRAGGER modellerinin batarya paketleri de hızlı değişim için Quick-Drop özelliği sunuyorlar.


Yerli Hidromek HICON 7W; Dünya'nın ilk %100 elektrikli 7 ton sınıfı şehir ekskavatörü








Aileye yeni eklenen TT (Tow Tractor) Serisi; fabrika, depo, liman ve hava limanı gibi tesislerin içerisinde çekici görevi yapmak üzere üretildi. 1905 mm’lik toplam uzunluğuyla sadece 1.6 metrelik dönme çapına sahip TT Serisi, 4-6-8 ton olarak talebe göre üç farklı çekme kapasitesine sahip. 

Bir diğer yeni ürün olan T-Car ise turistik tesisler, oteller, tatil köyleri, kampüsler, şehir hastaneleri, hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, limanlarda personel ve yük taşıma özelliğine sahip. Bunlara ilave olarak T-Car’ı güvenlik, shuttle, sedye, çöp aracı gibi özel amaçlı üstyapılar ile kullanmak da mümkün.


Milli ve yerli yüzde 100 elektrikli TRAGGER’a Design Turkey’de İyi Tasarım Ödülü


2 yorum:

  1. Bu markadan ileride küçük bir elektrikli otomobil çıkar mı ne diyorsunuz Yılmaz bey :)

    YanıtlaSil
  2. Bu altyapı ve birikimle mini elektrikli otomobil gelebilir.2018 den bugüne model sayısını arttırmışlar..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..