Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH; hidrojen, güneş ve hibrit otomobillerinde yer aldığı teknolojik şovlara ev sahipliği yapıyor.

Ankara'da teknoloji bayramı..
Ankara Üniversitesi Hidromobil Takımı ve Ankara Üniversitesi bünyesindeki mühendislik dallarında okuyan öğrencilerden oluşan Hidroket-Fizart 14-16 Haziran tarihleri arasında Ankara Üniversitesi'nde düzenlenecek olan I-TECH'te. I-TECH'te hidrojenle çalışan araçlarını sergileyecek olan Hidroket-Fizart fuarda dikkatleri üzerine çekecek.





 Hidroket-Fizart'ın I-TECH'te sergilenecek olan ve hidrojenle çalışan aracı, Ankara Üniversitesi öğrencileri tarafından yapıldı. Hidroket-Fizart ayrıca I-TECH'te Güneş ve Hybrid araçlar sergisi ile yer alacak.





I-TECH'te katılımcılar Sanal ve Artırılmış Gerçeklik, Yapay Zeka, Robotik, Internet of Things, Drone, E-Spor, E-Müzik, Evde Eğlence, 3D Yazıcılar, Oyun Ekipmanları, Start-up, Melek Yatırımcılar, Mobil Aplikasyon Sistemleri’nin son trend ürünlerini keşfedebilecek.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası’nın destekleri ve


FCB Arge'den yerli araç; hem pikap hem minik iş makinası







 Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASTAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen I-TECH'i destekleyen kurumlar arasında ayrıca Ankara Kalkınma Ajansı, BTK, TBV, TÜBİTAK, DEİK, ASO, TÜBİSAD, ETİD, TESİD, Digital Europe, Consumer Technology Association, MMA, WITSA, EITO, ITOC yer alıyor.

Kaanay Makina'dan yerli ATV Traktör ve UTV Fayton








HHB Expo tarafından düzenlenen I-TECH yurt içinden ve yurt dışından binlerce katılımcıyı ağırlayacak.


Toyota, 2018-19 WEC Dünya Şampiyonluğu’nu Garantilerken Yapay Zeka ve Robotik Girişimleri Desteklemek için 100 Milyon Dolarlık Yeni Kaynak ayırdı



Bilgi için; http://hidroket.ankara.edu.tr/
http://fizart.ankara.edu.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..