Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Çukurova Racing Takımı; Lansman Yaptı, Şimdi Yarışı Bekliyor

 Çukurova Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Çukurova Racing Ekibi, geçtiğimiz günlerde yeni aracı  CR-A3'ü tanıttı.Gelişerek, geliştirerek başarılı olup ülkemize başarılar getirmeyi amaçlayan takım, 15 Temmuz'daki  İspanya Yarışı'nda rakiplerini geçerek yarışı önde tamamlamayı hedefliyor.




Önceki yıllarda da Türkiye'yi başarıyla temsil eden üniversiteliler, 30/06/2019 tarihinde 
CR-A1, ve CR-A2'den sonra geliştirdikleri CR-A3 modeli aracın lansmanını gerçekleştirmişlerdi.







 Çukurova Racing Takımı üyeler,i kendilerini şu şekilde anlatıyor;"Biz Uluslararası Formula Student yarışlarına kendi tasarladığımız ve ürettiğimiz formula aracımızla katılan Çukurova Üniversitesi öğrencilerinin 2016 yılında kurduğu Çukurova Racing Takımıyız.
Çukurova Racing Takımı; Dünya’nın en nitelikli mühendislik yarışması olan Uluslararası Formula Student yarışlarında başarılı olmayı amaçlayan bir öğrenci topluluğudur.




Takım, kurulduğu günden bu yana gelişmeyi amaç edinmiş olup, Otomotiv, Makina ve Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümlerinin lisans ve lisansüstü öğrencilerinden oluşmaktadır.
2017 ve 2018 yılında Formula Student Italy'de ülkemizi gururla temsil ettik.2018 İtalya Formula Student müsabakasında 500 üniversite içerisinden 38. olarak ülkemizi gururla temsil ettik.



Bu yıl ise; Dokuz ay boyunca gece gündüz durmadan çalıştık, vaktimizin büyük bir kısmını ülkemizi temsil edeceğimiz yarış için harcadık.Bundan sonra da bu şekilde daha fazla gayretle aynı ilke uğruna çalışmaya devam edeceğiz.
15 Temmuz'da İSPANYA “CASTELLOLI RACETRACK” pistinde yarışacağız."


Bilgi için; http://www.cukurovaracing.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..