Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Otomotiv dünyasının görünmeyenlerinden bir firma

Görünmeyen kahramanlardan biri Mercedes, MAN, BMC, Volvo ve Temsa gibi sektörün önde gelenlerine  üretim yapıyor..Araç imal edenler, aslında; bizim sayamayacağımız  sayıda bir çok parçadan, sistemden bir araya getirerek  aracı ortaya çıkarıyor .Bunların önemli bir kısmı da, gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki şirketlerden alınarak araçların montajı





gerçekleştirilmektedir.Yani, bir araç markası, o aracın yüzde yüzünü üretmediği gibi maliyet ve şartlar açısından da zordur.

Yine bir gün internet denizinde gezerken; BMC, MAN, Neoplan, Isuzu, Mercedes Benz ve Otokar gibi markalara soğutma sistemleri, tampon, aracın dış kısmında kullanılan paneller, gösterge tabloları gibi parçaları imal eden ELTESAN firmasının internet sitesine denk geldim.






Eltesan; Türkiye'de araç imal eden markaların yanında dünyanın önde gelen farklı kıtalar da ki kurumlara da üretim yapıyor.







Üretim yapılan firmalar arasında; Alpha Bus, BMC, CAF, Crobus, CRRC, Daimler, EvoBus, Güleryüz, Iran Khodro Diesel, Irizar, Isuzu, Iveco, Karsan, LAZ, MAN, MAZ, Mercedes Benz,  Merkavim, Nogebus, Oghab, Otokar, Siemens, Temsa ve Volvo da var.






Eltesan internet sistesinde kenidini şu şekilde anlatıyor;
"Temelleri 1987 yılında atılan Eltesan, 31 yıllık serüveninde yenilikleri hep ön sıralardan takip ederek, sektörde kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile tren ve kara taşıtları için farklı fonksiyonlara sahip birçok bileşenin başarılı üreticilerinden biri haline gelmiştir. Eltesan-Starcool olarak, araç buzdolapları ve mutfak üniteli buzdolapları ile başlayan yolculuğuna, ultraviyole ile mikrobiyolojik sıvı dezenfeksiyonu sağlayan patentli son teknoloji ürünleri ile Inolife, yine motorlu taşıtlar için plastik poliüretan parçalar ile Eltesan, raylı sistemlerde tren ve metro klimaları ve iç trim parçalara kadar geniş ürün yelpazesi ile de Eltesan-Starcool olarak, farklı bir çok sektörde kullanıcı beklentilerini ve ihtiyaçlarını odak noktasına koyan anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor. 


Yerli Otomobilin İnternet Sitesi; Yeni Sayfalarıyla Yayında







Eltesan, tüm şirketlerini çatısı altında toplayarak; bu şirketlerinin vizyon ve misyonlarını belirler, stratejik kararlarını verir ve bünyesindeki şirketlerin ortak çalışmalar yaparak iş geliştirmelerine yardımcı olur. Şirketlerinin uygulaması gereken kuralları ve bu kurallara uygunluğu denetler. Eltesan, grup içinde şirketlerin ortak çalışarak iş geliştirme başarılarını artırmalarına destekleyerek ortaya çıkan projelerin gruba ve ülkeye kazandırdığı yararları korur.




Neden Kasko Yaptırmanız Gerekiyor?



Tüm faaliyetlerinde uluslararası standartlara uygunluğu ve sürekli gelişmeyi hedefler. Her geçen gün artan piyasa payının getirdiği talep ve ihtiyaçların tamamını karşılayacak mükemmel kalitedeki ürünlerin rekabetçi fiyatlarla üretilmesini ve kalitenin devamlılığını sağlar. Eltesan, gelişen teknoloji ve değişen müşteri beklentilerini yakından takip eden uzman Ar-Ge ekibi sayesinde, bünyesine yeni laboratuvarlar ekleyip, düzenli makine yatırımları gerçekleştirerek dahil olduğu sektörlerde öncü ve güçlü bir firma olarak, Türkiye ekonomisine ve sanayisine verdiği katkıyı her geçen gün arttırıyor."



İstanbullu firma; bir zamanlar, dünyanın en büyük 10 şirketinden biriydi


Kaynak; http://www.eltesan.com
http://www.eltesanmobil.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..