Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC Tuğra'nın Satışları Devam Ediyor

Geçen sene  bu zamanlar tanıtılan ve kamuoyundan genel olarak olumlu tepkiler alan BMC Tuğra'nın satışları ağırda olsa sürüyor. Bu ağırlık, Tuğra'nın en güçlü modeli olan 600 beygirlik Tuğra Tank Taşıyıcı için alınan siparişlere öncelik verilmesinden kaynaklanıyor.





BMC Otomotiv'in sosyal medya hesaplarında bugün dokuz adet Tuğra 1846'nın sahiplerine teslim edildiği haberi yer alıyor.Sanıyorum, BMC kaynaklarından yayınlanan ilk Tuğra satışları oluyor.Yeni Tuğra'nın fiyatlarını daha önce öğrenmiştik!






"Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC olarak geçtiğimiz aylarda üretimine başladığımız yeni efsane TUĞRA’nın teslimatları hızla devam ediyor.
28 Eylül Cumartesi günü İzmir Pınarbaşı Tesislerimizde gerçekleştirilen teslim töreni ile 9 adet TGR 1846 Çekici teslim edildi.


Yeni BMC Tuğra'da 460 beygir FPT ve 400, 320 ve 290 beygir Cummins motorlar kullanılıyor


Araçların teslim töreninde, BMC Tuğra’yı tercih eden Yurtpet Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Gümüş ve ATS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sezgin’e, BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk tarafından Tuğra anahtarı, maketi ve kristali takdim edildi.






Öztürk, “Üretim ve teslimatlarımız yıl sonuna kadar artarak devam edecek. Yeni efsanemiz Tuğra’nın tüm kullanıcılarına bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi."


BMC, 2019 yılında 500 Tuğra, 2020  içinse 2 000, ihracat içinde 500 adetlik bir hedef belirlemiş.

BMC Tuğra'nın fiyatları güncellendi; 2532, 3540 ve 4340 listeye eklendi..



Kaynak; https://www.facebook.com/bmcotomotiv
www.bmc.com.tr


2 yorum:

  1. Şu Tank ve Tank taşıyıcı işi yol alsa Ticari araçların üretimi ve satışı da hızlanacak gibi görünüyor. Artık Doblo transit tarzı araçlar görmek istiyoruz BMC den.

    YanıtlaSil
  2. Doblo ve Transit sınıflarında araç olmalı. Başka SUV ve MPV de olmalı..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..