Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMW’nin kompakt sınıftaki ilk sedan temsilcisi BMW 2 Serisi Gran Coupe ortaya çıktı.

 BMW’nin kompakt segmentteki ilk sedanı ve en yeni  temsilcisi BMW 2 Serisi Gran Coupe yüzünü gösterdi. BMW’nin yedi yıl önce başlattığı Gran Coupe akımının son temsilcisi olan BMW 2 Serisi Gran Coupe, BMW'nin sahip olduğu dinamizmi estetik ve duygulara hitap eden bir tasarım






ile birleştiriyor. 4 kapılı coupe formu ile oldukça sportif bir tasarıma sahip olan BMW 2 Serisi Gran Coupe, alçak tavan çizgisine rağmen iç mekânda sunduğu geniş ve fonksiyonel yaşam alanı ve teknolojik özellikleri ile segmentinin en dikkat çekici modellerinden biri olacak. 2020 yılı Nisan ayından itibaren Türkiye’de yollarla buluşacak olan BMW 2 Serisi Gran Coupe’de 1.5 litre hacminde 3 silindirli dizel ve benzinli motor seçenekleri görev yapacak.





Çerçevesiz kapılar. 
Kasım ayında düzenlenecek Los Angeles Otomobil Fuarı’nda dünya tanıtımı yapılacak olan 2 Serisi Gran Coupe’nin öne çıkan özellikler arasında, dinamik olarak gerilmiş siluet, çerçevesiz kapı camları ve bagaj kapağının ortasına kadar uzanan stop lambaları dikkat çekiyor. Markanın bir simgesi haline gelen far tasarımı ve geniş böbrekleri ile bir BMW olduğunu hissettiren BMW 2 Serisi Gran Coupe, standart olarak sunulan LED farları ile dikkat çekici bir ön yüze sahip. 4,526 milimetre uzunluğundaki 2 Serisi Gran Coupe’nin genişliği 1,800 milimetre yüksekliği ise 1,420 milimetre. Sportif tasarımına rağmen 2.670 milimetrelik dingil mesafesi sayesinde iç mekânda da oldukça geniş bir kullanım alanı sunuyor. 

Kompakt Sınıfın En Yenisi BMW 1 Serisi, 233 bin 800 TL ile Türkiye'de



Ayrıca 430 litrelik bagaj hacmi de geniş yük eşiği sayesinde eşya yükleme sırasında kolaylık sağlıyor. Arka koltukların yatırılmasıyla bu alan daha da genişletilebiliyor. 





Benzinli ve dizel Efficient Dynamics motor seçenekleri. 

BMW’nin önden çekişli platformu üzerinde geliştirilen BMW 2 Serisi Gran Coupe, sahip olduğu teknolojik yeniliklerin çoğunu Yeni BMW 1 Serisi’nden alıyor. 





BMW 2 Serisi Gran Coupe’de biri benzinli diğeri dizel olmak üzere 3 silindirli iki farklı motor seçeneği görev alacak. BMW EfficientDynamics ailesinin en son üyesi olan bu verimli motorların ilkini 116 bg güç ve 270 Nm tork üreten BMW 216d Gran Coupe oluşturuyor. BMW 218i Gran Coupe’deki 1.5 litre hacmindeki benzinli motor seçeneği ise 5.2 litreye kadar inen karma yakıt tüketimi ile 140 bg güç ve 220 Nm sunarak 0’dan 100’e 8.7 saniyede ulaşıyor. 

Yeni Isuzu FL-IR; Gelecekten Geliyor!



Tüm motor seçeneklerinde 7 ileri çift kavramalı Steptronic şanzıman standart olarak sunuluyor. 2 Serisi GranCoupe’nin zirvesini ise M235i xDrive temsil ediyor. BMW M235i xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi, mekanik Torsen sınırlı kaydırmalı diferansiyel sistemi, M Sport direksiyon kutusu ve M Sport frenleri ile serinin en güçlü versiyonunu oluşturuyor. 8 ileri Steptronic şanzımanın görev yaptığı bu versiyonda en hızlı kalkışın yapılmasına yardımcı olan Launch Control modu da bulunuyor. 





Yüksek güvenlik, üst düzey işçilik. 
BMW 2 Serisi Gran Coupe’nin yüksek çözünürlüğe sahip dijital göstergeleri ve sportif direksiyonu ile iç mekanda sunduğu premium hissini en üst seviyeye çıkarıyor. Yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi detayların buluştuğu geniş iç mekânda, arkadan aydınlatmalı trim şeritleri de altı farklı renk seçeneği ile yarı saydam efektler oluşturarak iç mekândaki atmosferi değiştirmeye yardımcı oluyor. Yenilikçi sürüş destek sistemlerine de yer verilen BMW 2 Serisi Gran Coupe zengin güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor. 70 ila 210 km / s arasında çalışan Şerit Terk Uyarısı’nın yanı sıra; Şerit Değiştirme Uyarı sistemini de içeren Sürüş Asistanı, arka çarpışma uyarısı ve çapraz trafik uyarısı özelliklerine de sahip.

32 yorum:

  1. Editör bey anlayışınız için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Türkiyede 3 serisi fiyatı arttı 350 lerde şimdi bu 250 lerde gelirse yeni favori araç olur :D

    YanıtlaSil
  3. Düşünsenize cebinizde 32bin tl var ve gidip bayiden sıfır bir 2 serisi alıyorsunuz,rüya gibi diyeceğim ama gerçekten rüya

    YanıtlaSil
  4. Hayır. Neden bu kadar marjinal bir dizayn dili değişimi yaptıklarını merak ediyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  5. Arka stoplar japon arabalarına benzemiş

    YanıtlaSil
  6. Sizce yukarı yükselen farlar, yan section kesitleri, şişkin bagaj kapağı BMWye yakışıyor mu?

    YanıtlaSil
  7. Dostum adam birim fiyat üzerinden konusuyor. Yani diyor ki Almanya'da yaşasam 32binEr. alabileceğim araba. Ama bizim için rüya :(

    YanıtlaSil
  8. Kotu diyemem ama yani BMW cizgisi yok bence. Bana Japon arabalarini cagristirdi. Ozellikle yandan gorunuste BMW deki sportiflik yok, incelik yok, hatta hafif bir siskinlik var.

    Eskiden daha keskin daha sade ve sportif bir tasarim dili vardi. Mesela Lexus, Toyota, Honda gibi araclarda daha cok sekil vardir. Yani nasil diyim stopu girintili cikintilir. Farlarinin her yeri girintili cikintilidir. Iste krom cita bitmez baska yerlere uzanir vs. vs. Bana gore goz yorar bu kadar hareketlilik ve arabyi basitlestirir.

    Bmw yeni 3 ve 2 ye baktigimda ayni seyi goruyorum. Cok fazla sekil var. Her yer girinti cikinti, her yere bir sekil verilmeye calisilmis. Bu da goz yoruyor. 3 serisi gordum gecen gene arkadan o karartilmis stoplar mesela cok ilginc, direk bana Japon arabasi cagristiriyor.
    3 serisinde en azindan sportiflik korunmus ama 2 serisinde o da kaybolmus. izgarayi gormeden kimse bu arabaya Bmw demez. Tahmin et deseniz Toyota derim ben.

    YanıtlaSil
  9. araba kabarınca, diğer markalardan hiç bir farkı kalmamış.

    bmw, bwm likten çıkmış.
    birtek aynaların çerçevesiz olmasını sevdim. ama arabanın çizgileri malesef çok bait.
    opel, toyota hatta renodan çok farkı yok gibi.
    arka far uzunlamasına o bile çakma duruyor.

    benim gözüm alışmazda buna, CLA bunun yanında kral şu anda.

    YanıtlaSil
  10. toyota corolla gibi olmuş

    YanıtlaSil
  11. bAGAJ ÇIKINTISININ ABARTI OLMASI DIŞINDA GÜZEL OLMUŞ. cla İLE ÇEKİŞİR

    YanıtlaSil
  12. Bu almanlarda pahaliliktan Türkiye'de araba satamayinca TV reklamları,ünlü Instagram i falan derken DH ya bile reklam kasmaya başladılar da burası yanlış sular aga parayı teknolojiye veriyoz biz biriktirip araba alamıyoruz :)

    YanıtlaSil
  13. önden tahrikli bmw mi olur ya.ayıptır yazıktır günahtır.BU BİR CİNAYET BİRİ DUR DEMELİ.

    YanıtlaSil
  14. "ÖNDEN ÇEKİŞLİ" den sonrasını okumadım...

    YanıtlaSil
  15. Çok çirkin. BMW'ye hiç yakışmıyor yeni CLA'nın tokatlayacağı yavru bu demek ki

    YanıtlaSil
  16. 32 bin Euro ise 450 civarındadır.5 serisi daha iyiydi sanki.

    YanıtlaSil
  17. 1 serisini Sport tourer gibi yapıp 2 serisine eski 1 serisinin agresifligini vermişler. ilginç.

    YanıtlaSil
  18. Eski focus yada Corolla görünümlü BMW
    Çok kötü

    YanıtlaSil
  19. Türkiyede 3 serisi fiyatı arttı 350 lerde şimdi bu 250 lerde gelirse yeni favori araç olur :D

    YanıtlaSil
  20. 3 serisinden ne farkı kaldı şimdi bunun ?
    2 serisinin güzelliği minik sportif canavar oluşuydu
    ya şu bmw nin sahibi harbiden türk heralde :D bir şey tuttu mu illa fokunu çıkarcaklar...

    YanıtlaSil
  21. Müteahhit çocuklarının yeni gözdesi

    YanıtlaSil
  22. Euro olarak düşünürsek fiyat çok uygun.

    YanıtlaSil
  23. Hey BMW cüzdanı deldin. Bu fiyatla Türkiye'de bırak 3 serisini 2 serisini bile alamayız artık.

    YanıtlaSil
  24. Daha da CLA satılmaz bence

    YanıtlaSil
  25. Ah bide önden çekiş olmayaydı

    YanıtlaSil
  26. 1 kasadan çook daha yakışıklı olmuş

    YanıtlaSil
  27. Ön tarafı olmamış 1 serisinin önünü de begenemedim

    YanıtlaSil
  28. Böyle kısa bmw hiç güzel görünmüyor gözüme

    YanıtlaSil
  29. 1 den iyi. Arka kısım çok iyi... Ama önden çekiş olması .... üzücü ya..... Böyle bir "spor" arabada BMW logosuyla...

    YanıtlaSil
  30. Ne cla ya ne de a3 sedana rakip olacak bir araba değil

    YanıtlaSil
  31. cla nın yandan görüntüsüne bakın gözünüz kanar. 2 serisi efsane olmus. bırakın önden cekis olsun ne fark edecek? iç ve dış dizaynı efsane. piyasa eskisi gibi olsa arkadan itis isterdim ama artık pek degeri kalmadı. 140 küsür beygirle gelecek sonucta.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..