Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yamaha, en yeni modelleriyle en büyük motosiklet etkinliğinde ilgi çekiyor...

Dünyanın en büyük motosiklet fuarı Eicma kapılarını açtı, 2020’nin modelleri tüm dünyada milyonlarca motosiklet kullanıcısının meraklı bekleyişini sonlandırdı. Tüm segmentlerdeki 2020 modellerini Milano’da düzenlenen Eicma’da sergileyen Yamaha Motor, sürücülerin ilgi odağı haline dönüşen Scooter, Supersport, Hyper Naked ve





Sport Heritage serilerinin yeni ve yenilenen motosikletlerini meraklıları ile buluşturdu. Yamaha Motor Türkiye ise 2020 yılında odaklandığı mükemmel müşteri deneyimine yönelik projeleri ve yeni modelleri ile iddialı büyüme hedefinde






Milano’da düzenlenen fuarda “2019 yılında Türkiye’de Tenere 700 ile çok konuşulduk, uzun zamandan beri beklenen bir modeldi ve hak ettiği ilgiyi de gördü” diyen Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Türkiye motosiklet pazarında markamızın iskeletini oluşturan Kando felsefesi ile etkileyici tasarımlar, öncü teknolojilerle öne çıkmaya ve 2020 yılında da hizmetteki farklılıklarımızla sektöre heyecan katmaya devam edeceğiz. Bayi standartları ve müşterilerimize sunduğumuz satış sonrası hizmetlere yönelik dönüşümümüze 2019 yılı başından itibaren hız katmıştık ve dönüşüm 2020‘de de hızla devam edecek. Sektörde müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımız ile fark yaratan projelere imza attık. Dönüşüm bizim için toplam hizmet kalitesi ve yüksek müşteri memnuniyeti demek. Bunun için ürün ve modellerde sağlanan ve markanın DNA’sını oluşturan hizmet ve konfor yaklaşımımızı, geliştirdiğimiz ve daha çok müşteriye dokunan, özel hissettiren projelerle daha üste taşıyoruz. 2020 yılında yeni ve daha tüketici odaklı, global ve yerel projeler ile sektörde fark yaratarak pazardaki hareketi yükselteceğiz. 2020’de temel odağımız, beklentilerin ötesinde bir deneyim sunarak müşteri memnuniyetini en üste taşımak” dedi. 




Global pazarda satış performansı ile 5. sırada yer alan Türkiye, özellikle mükemmel müşteri deneyimine yönelik uzatılmış garantiden, finansal çözümlere, standardize edilmiş bakım fiyatlarından, kaskoya, birçok özel hizmeti marka çatısı altında toplayarak önemli bir satış performansına ulaştı. Yamaha Motor Türkiye, 2020 yılında geliştirdiği ve müşteriye dokunan, yüksek fayda sağlayan ve marka ile müşteri arasında en sıcak ilişkiyi sağlayan projeleri ile de globalin yıldızı olmaya aday. 

Yamaha’nın sürüşü konfora dönüştüren 2020 modellerinden bazıları…

Yeni TMAX Tech MAX, en yüksek teknik özelliklere sahip sport scooter...Tam donanımlı premium model, olağanüstü hızlanma ve yüksek seyir hızı için daha güçlü tork ve uzun mesafeli yolculuklar için yeni bir 560 cc motor ile donatıldı. Hafif şasisi ile kalabalık şehir sokaklarında gezinmek için de ideal seçenek olarak öne çıkıyor. 

Yamaha, yepyeni Tricity 300 ile Urban Mobility segmentini bir üst seviyeye taşıyor. Güçlü torku ve mükemmel hızlanması Tricity 300'ü şehir içinde ve dışında seyahatin hem en ekonomik hem de en hızlı yolu haline getiriyor. İkili yatabilen ön tekerlekler, sorunsuz viraj alma için ekstra yol tutuşu sağlıyor ve hafif gidon ile dar boyutları, sıkışık caddelerde ilerlemeyi kolaylaştırıyor. Her durduğunuzda otomatik Tilt-lock Assist System denge ve kolaylık sağlıyor ve yeşil ışık yandığında, iyi tepki veren 300 cc Blue Core motor varış noktasına rekor bir sürede ulaştırıyor. 





MT-25 agresif yeni görünüm ile her zamankinden daha fazla MT özelliği taşıyor. Daha agresif kafa tasarımı, yeni ters amortisörler ve yeniden tasarlanan geniş yakıt deposu, dinamik MT ailesi görünümünü vurgulayarak son 250 modelini ortaya çıkarıyor. Performans odaklı teknolojisiyle güçlü yeni bir tarza sahip olan yeni nesil MT-25, büyük motosiklet statüsünü hafif model çeşitliliğiyle birleştiriyor.

Yamaha Motor ilk yarışını kuruluşundan sadece 10 gün sonra kazandı. Bu güçlü yarışma arzusu ve kazanma hazzı Yamaha'nın kimliğini bugün de tamamlamaya devam ediyor. Yeni YZF-R1 gibi yüksek performanslı supersport motosikletini tasarlamasını sağlayan da bu tutku. En sofistike motor ve şasi teknolojisiyle ortaya çıkan yeni YZF-R1, Yamaha'nın en üst düzey supersport motosikleti... Yeni nesil LED farlar ve yeniden şekillendirilen LED lambalar, bu motosikletin heybetli duruşuna güç katıyor. Yeni Fren Kontrolü (Brake Control, BC) ve Motor Freni Yönetimi (Engine Brake Management, EBM) sistemleri ile kontrol tam olarak sürücüye kalıyor.





Yeni Tracer 700, neredeyse her sürüş tarzına yönelik gelişmiş performans, daha fazla konfor ve daha dinamik bir stil sunmak için radikal bir şekilde yeniden tasarlandı ve geliştirildi. Agresif yeni yüzü ve daha belirgin tarzıyla yeni Tracer 700, her sürüşte yüksek adrenalin yaşatıyor. Mesai sonrası veya hafta sonunda, bu dinamik Sport Tourer, olağanüstü performansı ve hafifliğinin sağladığı çeviklik ile haftanın 7 günü sürücüsünün yanında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..