Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Steyr Konzept

İtalyan CNH İndustrial markalarından Steyr, gelecekten izler taşıyan konseptiyle ilgi çekiyor...Daha fazla sürüş konforu, esneklik,  tarlalardaki ve yollardaki benzersiz performans dahil olmak üzere çok çeşitli faydalar sağlayan tasarım, hibrit  motor ile birleştirilmiş.





Yine Bir CNH markası olan FPT (Fiat Powertrain Technologies, aktarma organları ve motor imal ediyor) ile ortak geliştirilen konsept, dört tekerlekten çekişe sahip.






Dizel, biyogaz ve elektrik ile çalışabilen Steyr'in konsept traktörü, çevre dostu, verimli, fonksiyonel ve yenilikçi bir araç.





Merkezi  bataryadan beslenen  e-tork artışı,  yüksek güçte ek enerji sağlarken genel olarak daha az hareketli parça, optimum enerji akışı ve daha az güç ve enerji kaybı sağlar.






Traktör hidroliği ve PTO elektrikle tahrik edilir ayrıca değişken motor devirlerinin yanı sıra geri vitese izin verir. Elektrikli aletler için 700 V ve 48 V bağlantıları mevcut.





Traktör, yokuş aşağı inerken enerjiyi geri kazanma ve saklama seçeneği, elektrik motorlarının başka bir avantajı olurken motor ayrıca prizden de şarj edilebilir.

Agritechnica'da ilk kez tanıtılan  konsept traktör, bireysel olarak kontrol edilen yüksek verimli bir dizel motor, bir jeneratör ve 5 elektrikli motordan oluşan modüler bir hibrit elektrikli tahrik sistemine sahip
Kaynak; https://www.facebook.com/STEYR.Tractors/
https://www.steyr-traktoren.com/
https://www.cnhindustrial.com/
https://www.fptindustrial.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..