Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Hyundai Motors, 2019 yılında Avrupa'da 563.018 otomobil satarak yine bir rekora imza attı.

Otosan ile aynı zamanlarda ortaya çıktı, Önce Ford Consul ve Anadol'a karşılık Ford Cortina ürettiler, sonra Hyundai Pony geldi, Zaman içinde Kia ve Genesis ile bir markalar grubu oldu.Dünyanın en çok satan otomobillerinden biri, haliyle Avrupa'nın da..





563.018 tescilli Hyundai Motor Europe HQ için bir başka rekor olurken kayıtlara göre bir önceki yıla göre% 3,8 artarak pazarda yerini aldı.Ve Hyundai, 2020'de kapsamlı ürün yenilemesi, kalitatif büyümeye sürekli odaklanmayı hedefliyor.





Diğer taraftan, spor özellikle futbola olan desteği artarak sürüyor Hyundai'n.Klüp bazında ise İspanya'dan Atlético de Madrid, Almanya'da Hertha BSC ve İtalya'da AS Roma'nın sponsoru Güney Koreli marka.


Sakarya'da Yeni Bir SUV Daha Üretilir mi? Toyota Avrupa için Tamamen Yeni SUV Model İmal Edecek


Hyundai Assan; 2020 yılının son çeyreğinde Yeni i20 modeliyle beraber Türkiye'de hibrit otomobil imal etmeye başlayacak.Yeni i20 Hybrid ile Hyundai, Türkiye'de hibrit araç üreten dördüncü firma olacak.2021'de ise İzmit'te, B-SUV (hibrit) modeli de bantlardan inecek





2019'da satışlarını arttıran modeller arasında Tucson, Kona ve i-ailesi var: i10, i20 ve i30. Hyundai'nin gelecekteki mobilite serisi de güçlü performans göstererek şirketin yeni aktarma organları teknolojilerine artan talebe hazır olduğunu gösterdi. Elektrik ve yakıt pili ile çalışan NEXO, şimdi ikinci neslinde olan IONIQ serisi ile Hyundai, diğer tüm üreticilerden daha geniş bir elektrikli model yelpazesi sunuyor.





Üst üste beşinci kez, Avrupa'da; Hyundai rekor kırıyor. Otomotiv endüstrisinin değişken olduğu ve önemli değişikliklerin yaşandığı bir zamanda, pazarı bir kez daha aşarken elektrikli araçlara yönelik güçlü bir eğilim ile sürdürülebilir büyümeyi uygulamaya devam ederek, alıcılarını  dinlemeye ve ihtiyaçları için doğru ürün ve hizmet karışımını sağlamayı amaçlıyor.


Yerli Ama Desteklenmeyen GEN Otomobil'in Çalışmaları Sürüyor


Hyundai Motor Europe Pazarlama ve Ürün Başkan Yardımcısı Andreas-Christoph Hofmann;  Hyundai'nin başarısına katkıda bulunan bir diğer önemli faktör, markanın son yıllarda çok sayıda yeni ürün lansmanı oldu. Şirket şu anda sektördeki en genç kadrolardan birine sahip. Önümüzdeki 12 ay içinde yapılacak bir dizi ürün güncellemesiyle, Hyundai'nin model yelpazesi iki yaşından küçük olacak.

2020'nin ortalarında, Hyundai modellerinin dörtte üçünden fazlası elektrikli versiyonlara  sahip olacak. Hyundai Motor Group, 2325 elektrikli araç (BEV) dahil olmak üzere 2025 yılına kadar dünya çapında 44 elektrikli model piyasaya sürmeyi planlıyor. EV platformlarının ve çekirdek bileşenlerinin gelişimini daha da güçlendirecektir.


2019'da Türkiye'de 1.485.143 araç imal edildi.Bu rakam 2018'de 1.587.836, 2017'de 1.749.572, 1963'te ise 11.112 idi



Önümüzdeki yıllarda, Hyundai kendini dünya çapında BEV'lerin ilk üç üreticisinden biri olarak kurmayı planlıyor. Elektrikli araçlara yapılan bu yatırımın devam etmesi ve kalitatif büyümeye odaklanması ile şirket gelecekteki hareketliliğinde lider konumunu sürdürmeyi beklemektedir.

ACEA Hakkında
Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) Avrupa'daki 15 büyük otomobil, kamyonet, kamyon ve otobüs üreticisini temsil ediyor. ACEA, çeşitli kurumsal, sivil toplum, araştırma ve sivil toplum ortaklarının yanı sıra ilgili çıkarlara sahip bir dizi endüstri birliği ile çalışmaktadır.


Türkiye de tek, o bir klasik; Mercedes Benz 0302 Balina (Video içerir)


Kaynak; https://www.hyundai.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..