Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Ama Desteklenmeyen GEN Otomobil'in Çalışmaları Sürüyor

Elektrikli otomobil GEN, TM-265 ve TM-480 modellerini farklı etkinliklerde tanıtmış, yeni bir araç üzerinde de çalışmalarını halen sürdürüyor.2014 yılında kurulan, ilk otomobilini de 2017'de kamuoyunun önü çıkaran GEN Otomobil misyonunu " Türkiye'nin 1960'lı yıllarda geliştirilen Devrim arabalarından bu yana özlem duyduğu yerli otomobil üretme isteğini karşılamak, gerçekleştirdiği




Ar-Ge çalışmalarıyla tecrübeli mühendis yetiştirmek, yerli imkanlarla yapılan çalışmalar neticesinde halkımıza konforlu ve güvenli otomobiller armağan etmektir." olarak açıklıyor.





GEN otomobil; zaman zaman yaptığı testleri, tasarımdan imalata hazırlık işlemlerini Facebook, Twitter, İnstagram  ve Youtube gibi sosyal medya hesaplarından paylaşıyor...


Türkiye'nin Yerli ve Elektrikli Otomobili GEN Hazır





GEN OTOMOBİL
"2014 yılında 5 kişilik bir ekiple Dr. Gürsel GÜZEL'in önderliğinde kurulan GEN Otomobil, geliştirdiği ilk elektrikli araç prototipi olan GEN1'i tamamlamasının ardından otomotiv sektöründe tecrübeli mühendisler istihdam ederek ekibini genişletmiştir. Genişletmiş olduğu ekibiyle beraber, seri üretime uygun olarak tasarlanan üç araç model için Ar-Ge çalışmaları başlatılmıştır. Sedan, hatchback ve hafif ticari modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren firmamız, ilk olarak 2017 yılının Eylül ayında Mimar ve Mühendisler Grubu'nun düzenlediği Ar-Ge ve İnovasyon sergisinde hatchback modelinin prototipini görücüye çıkarmıştır. Üç farklı araç prototipinin tamamlanmasının ardından seri üretim için gerekli çalışmalar gerçekleştirilecektir.


Ar-Ge:
GEN Otomobil, Ar-Ge ve üretim çalışmalarını tamamen kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Tasarlanan otomobillerde kullanılan şasi, kabuk, motor, motor sürücü, ana aktarım organları, elektronik kontrol kartları ve kontrol yazılımları GEN Otomobil'e ait Ar-Ge ofislerinde tasarlanmaktadır.



Üretim:
GEN Otomobil Ar-Ge ekibi tarafından tasarımı gerçekleştirilen ürünler, GEN tesislerinde veya yurt içi sanayi kuruluşlarında üretilmektedir.
Misyonumuz:
Türkiye'nin 1960'lı yıllarda geliştirilen Devrim arabalarından bu yana özlem duyduğu yerli otomobil üretme isteğini karşılamak, gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmalarıyla tecrübeli mühendis yetiştirmek, yerli imkanlarla yapılan çalışmalar neticesinde halkımıza konforlu ve güvenli otomobiller armağan etmektir.
Vizyonumuz:
GEN Otomobil her zaman en güncel teknolojileri takip eden, dinamik kadrosu sayesinde hızlı değişikliklere adapte olabilen, günümüz ihtiyaçlarının farkında olarak bu doğrultuda çalışmalar yapan, geliştirdiği ürünleri azami miktarda yerli imkanlarla geliştirme arzusuna sahip olan bakış açısı ile çalışmalarını yürütmektedir."

GEN, 2. Yerli Otomobilini 3. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi'nde Tanıttı




Kaynak; http://www.genotomobil.com
 http://www.genotomobil.com/hakkimizda
https://www.youtube.com/channel/UCd4WTf7oefskul8Zrf8GBhg/feed
https://www.facebook.com/genotomobil
http://www.twitter.com/genotomobil
http://www.instagram.com/genotomobil

1 yorum:

  1. Gen oto veya başka bir şirket için aslında Honda fabrikası ayarlanabilir. Saab kasaları da verilebilir. TEI - PD170 motorunun otomobil motorundan çevrildiğini duymuştum. Otomobil motoru da hazır. İlla Elektrikli üretecekler diye bir şart yok. İçten yanmalı otomobil de üretilebilir. Benim ki fikir sadece. olabilirliğini bilemiyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..