Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

LEXUS, güvenilirlikte bir kez daha zirvede yer aldı

Premium otomobil imalatçısı Lexus’un dünya çapında ün yapmış güvenilirliği ve dayanıklılığı, bir kez daha ödüle layık görüldü ve İngiltere’de “What Car?” dergisinin yaptığı en prestijli pazar araştırması sonuçlarına göre en sorunsuz otomobil ödülünü aldı.





Gerçek kullanıcıların deneyimlerine dayanan bu araştırmada, Lexus modelleri en kusursuz sürüş deneyimini sunarak ilk sırada yer aldılar. Güvenilirlik konusunda, sadece yeni değil 15 yaşa kadar olan tüm yaş kategorileri ile yüzde 100 kusursuz sonuç alan Lexus, ne kadar yüksek kalitede üretim yaptığını kanıtladı. 

Lexus hibrit teknolojisi sorunsuzluğunu gösterdi
Lexus, Batı Avrupa’daki ürün gamında yüzde 96 gibi yüksek satış oranına sahip hibrit modelleri ile sorunsuzluğunu bir kez daha kanıtlayarak, hibrit teknolojisinin ne kadar güvenilir olduğunu ortaya koydu.





Araştırma sonucunda Lexus’un öne çıktığı hibrit teknolojisi, konvansiyonel rakiplerine göre sorunsuz sürüşler ortaya koyarak, çevreci olmasının yanı sıra kullanıcılarına maliyet konusunda da büyük avantajlar sağladı. 

Lexus, İngiltere dışındaki birçok araştırmada da üretim kalitesiyle öne çıkıyor. Global araştırma şirketi J.D. Power’ın “Kalite Araştırması”na göre Amerika’da 19 yıl üst üste benzer sonucu elde eden Lexus, “What Car?” dergisinin düzenlediği bu araştırma ile de en sorunsuz otomobil ödülünü alarak Avrupa’da da güvenilirliğini kanıtlamış oldu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..