Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dünyanın En Beğenilen Otomobil Markası; Toyota

Toyota, Fortune Dergisi’nin her yıl gerçekleştirdiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketler” sıralamasında beş yıl üst üste birinci otomobil şirketi olmayı başardı. Toyota, aynı zamanda Fortune’un İlk 50 “All-Star” şirketleri listesinde de 30’ncu sırayı alarak bu başarısını taçlandırdı.






Fortune’un “Dünyanın En Beğenilen Şirketler” listesi, kurumsal itibar konusunda geniş kapsamlı bir araştırma olarak kabul görüyor. Bu araştırma, şirket anketleri, endüstri analizleri ve üst düzey yöneticilerden alınan değerlendirmeler baz alınarak oluşturuluyor.


Her bir şirket için araştırma, şirketlerin küresel başarısı için kritik olan

üretim kalitesi, sunduğu hizmetler, çevresel ve sosyal sorumluluk çalışmaları, global rekabetçiliği ve yatırım değeri parametrelere göre ölçümleniyor.






Toyota böylelikle; Fortune’un “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında elde ettiği başarıyla birlikte müşterilerine sunduğu yüksek hizmet kalitesini bir kez daha ortaya koymuş oldu.



Analistler; Nissan ve Honda'nın ortak olabileceğinden bahsediyorlar ama belki bağımsız kalacak yada Toyota ile beraber çalışacak!


Diğer taraftan son bir haftada otomobil konusunda en çok Toyota haberleri duyduk;


Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.’nin Yetenek Gelişim Programı “Game Changer” ikinci dönem mezunlarını verdi. Bu program çerçevesinde belirlenen 5 Toyota çalışanı 2 yıl boyunca; eğitim programları, seminerler, bireysel gelişim programları, Startup kurucuları ile buluşmalar, ünlü CEO’ların “başarı ve başarısızlık hikâyelerini” ilk ağızdan dinlemek gibi yoğun bir eğitim programını bitirmeyi başardılar.

Toyota’nın düzenlemiş olduğu “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması” Türkiye ulusal yarışması başlıyor. 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının dokuzuncu kez katılacağı resim yarışması için başvurular 13 Mart 2020 tarihine kadar sürecek. Türkiye’deki değerlendirmelerde 3 ayrı kategoride (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) düzenlenen yarışmaya bu yıl “Özel Eğitim” öğrencileri kategorisi de eklenecek. Bu dört kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahipleri birbirinden değerli ödüller kazanacak. Sonuçlar bu yıl 100’üncü yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açıklanacak.

Toyota’nın Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan takımı TOYOTA GAZOO Racing, tamamen yeni pilot kadrosuyla çıktığı ilk ralliden çifte podyumla dönmeyi başardı.
Yakın bir galibiyet mücadelesine sahne olan Monte Carlo Rallisi’nde, Sébastien Ogier ve Elfyn Evans, Toyota Yaris WRC’yi ikinci ve üçüncü sırada finişe ulaştırarak podyuma çıktılar.


Sakarya'da Yeni Bir SUV Daha Üretilir mi? Toyota Avrupa için Tamamen Yeni SUV Model İmal Edecek



Toyota tarafından, Türkiye’de hibrit teknolojisinin en önemli özelliklerinden biri olan düşük yakıt tüketiminin bilinirliğini en üst seviyeye çıkması için düzenlenen “Toyota Hybrid Challenge” yarışması tamamlandı.


Kaynak, Basın Bültenleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..